ΚΑΒΑΛΑ

Ζαν Κλοντ Νταρσεβίλ, η επιστροφή

Ζαν Κλοντ Νταρσεβίλ, η επιστροφή
Νταρσεβίλ

Με δυο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο Ανθή Καραγιάννη η ομάδα της Καβάλας, καθώς Ντουγκλάο και Καρντόσο είναι τιμωρημένοι. Μπήκε και μάλλον θα παίξει ο Νταρσεβίλ.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών της Καβάλας ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα στο Ανθή Καραγιάννη την Κυριακή το μεσημέρι (15:00 NS2).

Στα καλά νέα είναι η επιστροφή των Νταρσεβίλ και Οικονόμου στην αποστολή της ομάδας, όμως υπάρχουν και δυο πολύ σημαντικές απουσίες.

Ντουγκλάο και Καρντόσο είναι τιμωρημένοι και θα απουσιάσουν, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα στα μετόπισθεν. Τη θέση του Βραζιλιάνου θα πάρει λογικά ο Θεοδωρέλης, ενώ αυτή του Αργεντινού ο Πιερ Ντικρόκ.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μάριο Γκαλίνοβιτς, Χαβιέ Λόπεζ Βαγιέχο, Ιγκόρ Τόμασιτς, Στέφανος Σιόντης, Μαρκ Πφέρτζελ, Μπρούνο Περεϊρίνια, Βετράν Γιέσε, Μπαρτολομίου Ογκμπέτσε, Νεμάνια Βουτσίσεβιτς, Λιονέλ Ρίος, Πιέρ Ντικρόκ, Ζαν Κλοντ Νταρσεβίλ, Τάσος Αυλωνίτης, Δημήτρης Πετκάκης, Μάριους Νικουλάε, Μίρκο Χργκόβιτς, Σερζ Ντιέ, Μπέντζαμιν Ονουάτσι, Λάζαρος Θεοδωρέλλης, Τζαμάλ Αμπντούν, Απόστολος Γιάννου.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ