ΗΡΑΚΛΗΣ

Χωρίς ρεπό για την αδειοδότηση

Χωρίς ρεπό για την αδειοδότηση
INTIME SPORTS

Κι ενώ άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή απολαμβάνουν το διήμερο ρεπό του Σαββατοκύριακου που πρόσφερε ο Γιώργος Παράσχος, στις τάξεις της Διοίκησης της ΠΑΕ συνεχίζουν να κινούνται σε ρυθμούς εξασφάλισης της αδειοδότησης για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Μετά από ένα πενθήμερο με βαρύτητα, από πλευράς της τεχνικής ηγεσίας, στον τομέα της αγωνιστικής τακτικής και ιδίως της επιθετικής συμπεριφοράς και της αξιοποίησης ευκαιριών, ο προπονητής του Ηρακλή αποφάσισε να χαλαρώσει τους ποδοσφαιριστές του.

Μία λογική εν όψει των τριών υπολειπόμενων παιχνιδιών του πρωταθλήματος της Super League που δίνεται με την ευχέρεια της διακοπής εξαιτίας των δύο παιχνιδιών της Εθνικής μας ομάδας, η οποία δεν πρόκειται να δοθεί εκ νέου, μέχρι την λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Για τον λόγο αυτό και η προετοιμασία για την αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής με τον Εργοτέλη (03/04, 19:00) θα περάσει στην τελική της ευθεία από μεθαύριο Δευτέρα (28/03), με απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα (17:00).

Εν τω μεταξύ ακόμη και μέσα στις μη εργάσιμες μέρες του τριημέρου, που σχημάτισαν οι αργίες της 25ης Μαρτίου και του Σαββατοκύριακου, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Ηρακλής συνεχίζουν σε εντατικούς ρυθμούς τις προσπάθειες, οι οποίες εμπλέκονται στην διαδικασία Αδειοδότησης.

Οι επαφές με πρόσωπα, που έχουν να κάνουν με το θέμα (τηλεφωνικές ή εκ του σύνεγγυς) είναι καθημερινές και τα έγγραφα του τμήματος του φακέλου, που αφορά στις οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτους, συμπληρώνονται σε ικανοποιητικούς ρυθμούς.

Σε μία λογική, προκειμένου να κλείσουν, ένα προς ένα, τα πάμπολλα ανοικτά μέτωπα, τα οποία ανέλαβε και έχει να αντιμετωπίσει η υπάρχουσα διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής.

Μάλιστα, μέσα στο τριήμερο, το βάρος πέφτει σε επικοινωνίες με το εξωτερικό και συνεννοήσεις για οικονομικές καταβολές και διευθετήσεις, που αφορούν σε πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας της Θεσσαλονίκης, των οποίων η συναίνεση είναι σημαντική, με τη γενική αίσθηση να είναι ότι η όλη προσπάθεια προχωρά θετικά.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ