ΗΡΑΚΛΗΣ

Ώρα απόφασης για τον ΓΣ Ηρακλής

Ώρα απόφασης για τον ΓΣ Ηρακλής

Στον Ηρακλή καλούνται να αποφασίσουν για τον μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος, επιλέγοντας είτε την πρόταση του Ξενίδη, είτε του Παντελή.

Ο ΓΣ Ηρακλής καλείται μετά την σημερινή εξέλιξη να αποφασίσει για το μέλλον του ποδοσφαιρικού Ηρακλή σύμφωνα με τις δύο προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Η μία είναι αυτή του Γιώργου Ξενίδη και η άλλη του Ανδρέα Παντελή χωρίς μέχρι την στιγμή αυτή να είναι ξεκάθαρο ποια από τις δύο φαντάζει ως η καλύτερη.

Μία απόφαση πάντως που δεν αποκλείεται να γίνει γνωστή ακόμη και μέχρι αύριο ώστε να μην υπάρξει απώλεια χρόνου.

Το απόγευμα της Πέμπτης υπήρξε συνάντηση του Ανδρέα Παντελή με τους εκπροσώπους του ΓΣ Ηρακλή και της ΠΑ.ΛΗ. στην διάρκεια της οποίας ο Κύπριος επιχειρηματίας τους μετέφερε ότι μπορεί να πάρει το ΑΦΜ άλλης ομάδας.

Με την συγκεκριμένα να αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία από την Δ΄ Εθνική και πιθανότατα στην Football League έχοντας έρθει μάλιστα σε προφορική συμφωνία με την απάντηση που πήρε να ήταν ότι θα πρέπει να περιμένει μέχρι αύριο.

Ακόμη ο Παντελή διαβεβαίωσε ότι δίπλα στο όνομα της συγκεκριμένης ομάδας θα υπάρχει και το "Ηρακλής" ενώ σύμφωνα με τα όσα του έχουνε πει οι δικηγόροι του θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί το σήμα του Ηρακλή στην φανέλα.

Και ξεκαθάρισε ότι υπάρχει τρόπος να ξεπεραστεί ακόμη και τυχόν μπλοκάρισμα της όλης διαδικασίας από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ