ΗΡΑΚΛΗΣ

Τρεις πονοκέφαλοι για Παπαδόπουλο στον Ηρακλή

Τρεις πονοκέφαλοι για Παπαδόπουλο στον Ηρακλή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπαρτολίνι, Καρασαλίδη και Τσιλανίδη ενόψει του αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Βέροια.

Τρεις σημαντικές απουσίες έχει να αντιμετωπίσει ο Νίκος Παπαδόπουλος ενόψει της αναμέτρησης του Ηρακλή με την Βέροια την Κυριακή (13/3) στο Καυτανζόγλειο. Ο νεαρός τεχνικός δεν έχει στη διάθεση του τον Μπαρτολίνι που είναι τραυματίας αλλά και τιμωρημένος καθώς και τους Καρασαλίδη, Τσιλιανίδη που επίσης είναι τιμωρημένοι. Αντίθετα μετά από αρκετό καιρό μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Στάμου και Κάσσου.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Παπαδόπουλος αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Χουάντερσον, Περνίς, Ζιαμπάρης, Τσότρας, Κάσσος, Σαραμαντάς, Μπουκουβάλας, Στάμου, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Ζαμπάζης, Ρομάνο, Λεοζίνιο, Μοντέιρο, Περόνε, Μπουλούτ, Λουκίνας, Βέλλιος.

Σε ότι έχει να κάνει με την τελευταία προπόνηση το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής καθώς και στατικές φάσεις με το πρόγραμμα να γίνεται κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Photo Credits: Action images

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ