ΗΡΑΚΛΗΣ

Το Σάββατο ο Όγιος

Το Σάββατο ο Όγιος
INTIME SPORTS

Για το απόγευμα του Σαββάτου προγραμματίστηκε η άφιξη του νέου τεχνικού του Ηρακλή Γκιγιέρμο Όγιος μετά από την αναβολή που υπήρξε για το βράδυ της Πέμπτης.

Μετά από την αναβολή που υπήρξε για το βράδυ της Πέμπτης η άφιξη του νέου τεχνικού του Ηρακλή Γκιγιέρμο Όγιος προγραμματίστηκε για το απόγευμα του Σαββάτου.

Η αναβολή στην άφιξη του Αργεντινού τεχνικού είχε να κάνει εξαιτίας ενός προσωπικού του προβλήματος που τον κράτησε στην Βαρκελώνη με αυτό που απομένει να φανεί είναι αν θα κάνει ντεμπούτο την Δευτέρα στον Βόλο κόντρα στην Νίκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η πρόκριση επί της Skoda Ξάνθης στην Β΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος αποτέλεσε τόνωση ηθικού μετά τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Football League εν όψει της συνέχειας της χρονιάς.

Πολύ περισσότερο για το ντέρμπι της Δευτέρας με την Νίκη Βόλου για την 6η αγωνιστική όπου τη φορά αυτή σε αντίθεση με χθες αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για πρώτη φορά την φετινή χρονιά και ο Βραζιλιάνος Τάι. Ακόμη και να πάρει χρόνο συμμετοχής.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ