ΗΡΑΚΛΗΣ

Το πήρε απόφαση ο Χατζάρας

Το πήρε απόφαση ο Χατζάρας
Χατζάρας INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Χατζάρας λιγότερο από 48 ώρες στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή έχει αποφασίσει να παραιτηθεί

Την απόφασή του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή λιγότερο από 48 ώρες από την ανακοίνωσή του έχει αποφασίσει ο Γιώργος Χατζάρας.

Ο Έλληνας τεχνικός εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος από τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξανε από μεγάλη μερίδα του κόσμου του Ηρακλή να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Ο Χατζάρας δείχνει να έχει πάρει την απόφασή του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή από χθες μετά το τέλος της προπόνησης. Για τον λόγο αυτό και ανακοίνωσε την απόφασή του στον πρόεδρο της ΠΑΕ Θόδωρο Παπαδόπουλο σε τηλεφωνική συνομιλία που είχανε.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής προσπάθησε να τον μεταπείσει κάτι που φάνηκε να είναι αδύνατον εξηγώντας του πως είναι αδύνατον να μπορέσει να δουλέψει υπό τις αντιδράσεις που υπάρχουνε στο πρόσωπό του.

Στην συνέχεια ο Χατζάρας βρέθηκε στην Βέροια όπου και παρακολούθησε το παιχνίδι μεταξύ της τοπικής ομάδας με την Skoda Ξάνθη στα πλαίσια του πρώτου παιχνιδιού της Δ΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι αποχώρησε λίγο πριν από την λήξη ενώ σήμερα το πρωί είναι αποφασισμένος να ανακοινώσει την απόφασή του με καθαρό μυαλό όπως τόνιζε στο περιβάλλον του. Πολύ δύσκολα πάντως να άλλαζε άποψη σε σχέση με χθες και να μην παραιτηθεί.

Μία παραίτηση που θα έρθει σε μικρότερο χρονικό διάστημα των 48 ωρών όταν και το πρωί της Τετάρτης η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής είχε εκδώσει την σχετική ανακοίνωση, ώρα 13:30 είχε γίνει η παρουσίασή του και ακολούθως είχε κάνει την πρώτη του προπόνηση.

Αξίζει να σημειωθεί δε ότι στην συνάντηση που είχε χθες το απόγευμα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Θόδωρος Παπαδόπουλος, με αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών τους ξεκαθάρισε ότι η επιλογή Χατζάρα είναι μία επιλογή που την στηρίζει απόλυτα.

Πλέον από την στιγμή που υπάρξει η παραίτησή του το ερώτημα που τίθεται είναι με ποιον προπονητή θα πάει ο Ηρακλής στο σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες; Με υπηρεσιακό;

Θα προλάβει να βρει τον διάδοχό του μεταξύ των Σάββα Παντελίδη, Τάκη Λεμονή ή ακόμη και του Σάββα Κωφίδη; Ή θα υπάρχει επιστροφή του Γιώργου Στράντζαλη που γνωρίζει το υλικό καλύτερα από κάθε άλλον αν και προχθές είχε αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας;

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ