ΗΡΑΚΛΗΣ

Το βάρος στον άσο

Το βάρος στον άσο
Χουάντερσον INTIME SPORTS

Στην ενίσχυση στην θέση του τερματοφύλακα επικεντρώνονται οι προσπάθειες του τεχνικού του Ηρακλή, Νίκου Παπαδόπουλου, έχοντας ξεχωρίσει δύο Ευρωπαίους.

"Θέλω" του Νίκου Παπαδόπουλου η επόμενη κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ του Ηρακλή, να είναι στην θέση του τερματοφύλακα έχοντας ξεχωρίσει δύο Ευρωπαίους.

Ο τεχνικός του Ηρακλή θέλει έναν ακόμη τερματοφύλακα για να πλαισιώσει τους Σίλβα Χουάντερσον για Σεραφείμ Γιαννίκογλου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Εν τω μεταξύ στις προπονήσεις του Ηρακλή συνεχίζει να συμμετέχει ο Γιάννης Γκέλιος, χωρίς να αποκλείεται και η απόκτηση του μέχρι πρότινος πορτιέρο της γερμανικής Άουγκσμπουργκ.

Στα χέρια του ο προπονητής του Ηρακλή έχει δυο περιπτώσεις που τον ενδιαφέρουν, πληροφορίες αναφέρουνε ότι πρόκειται για έναν Γερμανό και για έναν Ολλανδό, και θα προσπαθήσει να αποκτηθεί ο ένας εξ αυτών μέχρι η ομάδα να μεταβεί στο Καρπενήσι.

Εκεί όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο. Κάτι που ισχύει και με τις όποιες κινήσεις είναι να γίνουνε και στις άλλες θέσεις που επιθυμεί ο Παπαδόπουλος να ενισχυθεί το ρόστερ του.

Εν τω μεταξύ ένας από τους τερματοφύλακες που είχανε απασχολήσει συμφώνησε με ομάδα της πατρίδας του. Πρόκειται για τον 28χρονο Ντένις Τέλγκεκαμπ που υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ολλανδική Έμμεν. Ομάδα της Β' κατηγορίας της Ολλανδίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του Ηρακλή για την νέα αγωνιστική περίοδο στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ