ΗΡΑΚΛΗΣ

Την Πέμπτη στο χειρουργείο ο Αραμπατζής

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16 MOTIONTEAM

Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας οριστικοποιήθηκε ότι ο Νίκος Αραμπατζής θα υποβληθεί μεθαύριο Πέμπτη (14/04, 12:00) σε επέμβαση αποκατάστασης προσθίου χιαστού δεξιού γόνατος.

Η επέμβαση του αμυντικού του Ηρακλή θα γίνει από τον γιατρό της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Κώστα Μανώλογλου, στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα επιστρέψει μετά από τέσσερις με έξι μήνες στην αγωνιστική δράση.

Το πρωί εξάλλου άρχισε η προετοιμασία των "κυανόλευκων" στα πλαίσια της αναμέτρησης της τελευταίας αγωνιστικής της Super League, κόντρα στην ΑΕΚ, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η προετοιμασία άρχισε εν μέσω πολλών δεδομένων προβλημάτων απουσιών παικτών, τα οποία έχει να διαχειριστεί ο Γιώργος Παράσχος, εν όψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα το πρωί δεν προπονήθηκαν οι Γιώργος Κυριαζής (ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα) που θα πάει συντηρητικά αυτήν την εβδομάδα καθώς είναι τιμωρημένος, Βικτοράς Γιάκομπ (μυϊκή επιβάρυνση), Ντάνι (ενοχλήσεις στην μέση) και Τάσος Κατσαμπής (λόγω του σημαντικού προβλήματος με το γόνατο, που τον ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό).

Επίσης οι τραυματίες Μονσέφ Ζερκά και Ζοέλ Επαλέ, που υποβάλλονται σε θεραπεία, ο Γιώργος Κατσικάς, που ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, ο Νίκος Αραμπατζής, που θα υποβληθεί σε επέμβαση, ενώ ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμά του.

Ευχάριστα μηνύματα ωστόσο δίνει ο Καρλίνιος, με τον Βραζιλιάνο μέσο από το καλοκαίρι θα επανενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας του Ηρακλή, καθώς ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του και πλέον έχει αρχίσει να προπονείται σταδιακά με την ομάδα.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ