ΗΡΑΚΛΗΣ

Τάκης:"Σκάνδαλο αν δεν πάρουμε άδεια"

Τάκης:"Σκάνδαλο αν δεν πάρουμε άδεια"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννης Τάκης τόνισε μετά το τέλος της τετράωρης εκδίκασης της έφεσης του Ηρακλή ότι θα πρόκειται για σκάνδαλο αν η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν πάρει άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα ενώ πρόσθεσε ότι η απόφαση θα γνωστοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

Ο κ. Τάκης παρουσιάστηκε αισιόδοξος κατά την έξοδο του από τα γραφεία της ΕΠΟ μαζί με τους δικηγόρους της ΠΑΕ Ηρακλής μετά την εκδίκαση της έφεσης του "Γηραιού" στην δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδότησης που ξεκίνησε λίγο μετά τις 10:00 και ολοκληρώθηκε μερικά λεπτά πριν από τις 14:00.

Θα πρέπει ωστόσο να σημειωθεί πως από τις 12:00 φίλαθλοι του Ηρακλή είχανε αρχίσει να συγκεντρώνονται στο Κατσάνειο αναμένοντας με αγωνία την ανακοίνωση της απόφασης με την αγωνία τους να συνεχίζεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας όταν και θα γίνει γνωστή σύμφωνα και με δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ.

"Απόφαση θα έχουμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Η δευτεροβάθμια επιτροπή θα εξετάσει τις διεξοδικότερες εξηγήσεις που παρουσιάσαμε και δεν είχε δοθεί ιδιαίτερη σημασία, καθώς και την μελέτη βιωσιμότητας που έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Πιστεύω ότι η κακόγουστη φάρσα θα ολοκληρωθεί και την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου", ανέφερε αρχικά και συνέχισε: "Η μελέτη επιβεβαιώνει ότι η ΠΑΕ Ηρακλής είναι βιώσιμη. Η θέση μας είναι εκεί που μας αξίζει. Θα είναι σκάνδαλο αν δεν πάρουμε την άδεια και όχι έκπληξη.

Από την αρχή ζητήσαμε να έχουμε την δυνατότητα να παρουσιάσουμε διεξοδικά και αναλυτικά τις απόψεις μας και μας άκουσαν πολύ προσεχτικά και ξεκάθαρα", για να ξεκαθαρίσει: "Δεν είναι το πρόβλημα ο Ηρακλής στο ελληνικό ποδόσφαιρο όσο και αν βολεύει να το παρουσιάζουν κάποιοι. Αλίμονο αν έχουμε φτιάξει όλα τα υπόλοιπα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το πρόβλημα είναι η καθαρή θέση της ΠΑΕ Ηρακλής. Κάθε ομάδα έχει τα δικά της προβλήματα. Ζούμε στην ίδια χώρα και βλέπουμε τι γίνεται τριγύρω μας".

Κι όσο για το μήνυμα που θέλησε να στείλει στον κόσμο του Ηρακλή, ήταν το εξής: "Ο κόσμος να είναι σίγουρος πώς ότι έπρεπε να γίνει, έγινε με τον καλύτερο τρόπο. Ας κάνει 1-2 ημέρες υπομονή για να τελειώσει και η φετινή περιπέτεια".

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ιθύνοντες του "Γηραιού", κατέθεσαν ως εγγυητή της οικονομικής προοπτικής και βιωσιμότητας της ΠΑΕ, Πραγματογνωμοσύνη Βιωσιμότητας και Διαχειριστικής Επάρκειας, εκπονημένη από τον διεθνώς αναγνωρισμένο Οίκο Οικονομικών Μελετών και Ερευνών, Emerging Market Experts Ltd., η οποία θα τεθεί στην διάθεση της συγκεκριμένης επιτροπής.

Πάντως και με δεδομένο ότι η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ θα γίνει γνωστή στο τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να θεωρείται ως δεδομένο το ραντεβού για τις 20:00 που έχουνε δώσει οι φίλαθλοι του Ηρακλή στην Καμάρα για μία ακόμη πορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ