ΗΡΑΚΛΗΣ

Στον αέρα η «πρώτη» της Δευτέρας

Στον αέρα η «πρώτη» της Δευτέρας

Μπορεί η πρώτη επίσημη προπόνηση του Ηρακλή να είχε οριστεί για το απόγευμα της Δευτέρας στο Καυτανζόγλειο Στάδιο ωστόσο υπάρχει πρόβλημα όσον αφορά την διεξαγωγής της εκεί.

Πρόβλημα υπάρχει στον Ηρακλή με την πρώτη επίσημη προπόνηση που είχε οριστεί για το απόγευμα της Δευτέρας στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και απομένει να φανεί αν θα ξεπεραστεί. Ένα πρόβλημα που είναι καθαρά οικονομικό και για αυτό θα υπάρξει σειρά επαφών ακόμη και στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου ώστε να οριστεί ένα ραντεβού για την Τρίτη και η πρώτη μία μέρα πριν να γίνει κανονικά.

«Αυτή τη στιγμή, βρισκόμαστε σε αδιέξοδο. Η Δευτέρα ήταν η ημέρα που θα θέλαμε να γίνει η πρώτη ανοικτή προπόνηση στο Καυτανζόγλειο, όμως κάτι τέτοιο ακόμη δεν είμαστε σε θέση να το ανακοινώσουμε, εξαιτίας της στάσης που κρατά η διοίκηση του Καυτανζογλείου.

Σήμερα, έρχεται ο κ. Παπαθανασάκης, ο οποίος γνωρίζει το θέμα και ζητήσαμε την Τρίτη (22/7) να γίνει ένα ραντεβού ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα. Ωστόσο το Καυτανζόγλειο, ζητά πρώτα τα χρήματα και μετά την συνάντηση. Βρισκόμαστε δηλαδή μπροστά στην δυσάρεστη κατάσταση να μην μπορεί ο βασικός αιμοδότης του σταδίου εκτός από το κράτος να χρησιμοποιήσει το γήπεδο για την πρώτη προπόνηση», τόνισε σε δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ηρακλής και πρόσθεσε: «Ψάχνουμε και άλλες λύσεις για την πρώτη προπόνηση της ομάδας, όμως η Μίκρα, λόγω του ότι έχουν γίνει πολλές και καλές μεταγραφές και ο ενθουσιασμός του κόσμου είναι μεγάλος, δεν είναι λειτουργική. Θα δούμε λοιπόν, πότε θα υπάρξει η ανακοίνωση».

Εν τω μεταξύ από το απόγευμα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πάλι μετά από μερικές μέρες απουσίας του στον Καναδά ο Σπύρος Παπαθανασάκης.

Με την επιστροφή του θα ενημερωθεί από κοντά για το πώς έχουν τρέξει τα θέματα και θα έχει συνάντηση με τον τεχνικό της ομάδας Νίκο Παπαδόπουλο για την πορεία ενίσχυσης του ρόστερ.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ