ΗΡΑΚΛΗΣ

Ψηφίζουν Όγιος

Ψηφίζουν Όγιος
INTIME SPORTS

Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή έχουν αναλάβει με την σειρά τους δράση για να διατηρήσουν τον Γκιγιέρμο Όγιος στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Δράση για να διατηρήσουν τον Γκιγιέρμο Όγιος στην τεχνική ηγεσία της ομάδας έχουν αναλάβει οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή και απομένει να φανεί αν θα το πετύχουν.

Ο Αργεντινός τεχνικός παραμένει στην Θεσσαλονίκη δείχνοντας μπερδεμένος με το τι θα πρέπει να πράξει μετά το ότι προηγήθηκε τις προηγούμενες ώρες.

Από χθες το βράδυ όταν και βρέθηκε εκτός ομάδας και πάγκου και μετά από την μη συμφωνία με τον Μπάμπη Τεννέ μετά τις τελικές συζητήσεις που έγιναν στην Θεσσαλονίκη όπου τέθηκε θέμα παραμονής του.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Θόδωρος Παπαδόπουλος, χωρίς απώλεια χρόνου ξεκίνησε την προσπάθειά του να μεταπείσει τον Όγιος να παραμείνει στην τεχνική του Ηρακλή.

Πριν την προπόνηση οι τρεις αρχηγοί της ομάδα – Τάι, Πουρτουλίδης και Κοντοδήμος – βρέθηκε στο ξενοδοχείο που διαμένει ο Αργεντινός τεχνικός και προσπάθησε να τον πείσει να παραμείνει παρά το ότι προσβλητικό προηγήθηκε σε βάρος του.

Κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες έγινε μετά το τέλος της προπόνησης στις εγκαταστάσεις της Μίκρας που έγινε υπό τις οδηγίες του Φώτη Γκιζέλη. Όλα αυτά τρεις μέρες πριν από το σημαντικό παιχνίδι του Ηρακλή με την Ζάκυνθο στο Καυτανζόγλειο Στάδιο όπου οι «κυανόλευκοι» θέλουνε πάση θυσία να πάρουνε τη νίκη για να βρεθούν στο πρωτάθλημα των μπαράζ για την διεκδίκηση της ανόδου τους στην Super League.

Εν τω μεταξύ την παραίτησή τους υπέβαλαν και οι Γιάννης Δόβελος και Κώστας Ιωακειμίδης μετά το Νίκο Χρήστου – όπως γνωστοποίησαν με γραπτή τους δήλωση – στη διάθεση της «ΗΜΙΘΕΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ».

Για αυτό και δεν υπήρξε κάποια ενημέρωση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μετά το τέλος της προπόνησης. Κάτι που όπως τους έγινε γνωστό θα γίνει αύριο στις 14:00 πριν την έναρξη της προπόνησης στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ