ΗΡΑΚΛΗΣ

Πρώτη για Καρασαλίδη

Πρώτη για Καρασαλίδη
Ηρακλής INTIME SPORTS

Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή για το αυριανό παιχνίδι με τον Τύρναβο στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στις 18:00 με στόχο την επιστροφή στις εντός έδρας νίκες.

Η προετοιμασία του Ηρακλή για το αυριανό παιχνίδι με τον Τύρναβο στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στις 18:00 με στόχο την επιστροφή στις εντός έδρας νίκες ολοκληρώθηκε με μία πρωινή προπόνηση.

Αμέσως μετά το τέλος της ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή του.

Σε αυτή δεν μετέχουν οι τιμωρημένοι Νίκος Πουρτουλίδης, θα εκτίσει την μία αγωνιστική από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε, και Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι με τον Αργεντινό να είχε αποβληθεί στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αντίθετα στην αποστολή μετέχει κανονικά για πρώτη φορά ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης, καθώς επίσης και ο Μανώλης Ζαμπάζης. Τέλος, επιστρέφει και ο Γιαννίκογλου στο δίδυμο των τερματοφυλάκων που επιλέχθηκαν από τον προπονητή.

Συγκεκριμένα την αποστολή του Ηρακλή αποτελούν οι: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου, Τσιλιανίδης, Ιντζόγλου, Περόνε, Ρομάνο, Σιατραβάνης, Πασάς, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Βαλεριάνος, Κάσσος, Καρασαλίδης, Λουκίνας, Ζιαμπάρης, Τσιλιγκίρης και Αγγελούδης.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ