ΗΡΑΚΛΗΣ

Πρόωρο τέλος για τρεις

Πρόωρο τέλος για τρεις
INTIME SPORTS

Ο Ηρακλής στα δύο τελευταία παιχνίδια, γοήτρου, της φετινής χρονιάς στην Κέρκυρα μεθαύριο και στον Βόλο με την Νίκη την Κυριακή θα αγωνιστεί χωρίς τους Ντάριο Ζάχορα, Βίτορ Λίμα και Τάι.

Ο Ηρακλής θα αγωνιστεί χωρίς τους Ντάριο Ζάχορα, Βίτορ Λίμα και Τάι στα δύο τελευταία παιχνίδια, γοήτρου, της φετινής χρονιάς μεθαύριο στην Κέρκυρα και την Κυριακή στον Βόλο με την Νίκη.

Ο Κροάτης Ζάχορα ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν από τον Ηρακλή, φέροντας να έχει θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας, ενώ οι Πορτογάλος Λίμα και ο Βραζιλιάνος Τάι έχοντας συμπληρώσει από εφτά κίτρινες κάρτες θα εκτίσουν την ποινή των δύο αγωνιστικών τους.

Και οι τρεις τους πάντως φαντάζει απίθανο να βρίσκονται στο ρόστερ του Ηρακλή της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σε ένα ρόστερ όπου αναμένεται να υπάρξει ένα μεγάλο λίφτινγκ ενώ σημαντικό ρόλο όσον αφορά την επόμενη μέρα του Ηρακλή θα παίξουνε οι διοικητικές εξελίξεις.

Εν τω μεταξύ στην διάρκεια της σημερινής ημέρας η ΠΑΕ Ηρακλής είναι να καταθέσει έφεση για το θέμα της μη αδειοδότησής της για το νέο πρωτάθλημα της Football League. Σε περίπτωση μη εξασφάλισης αδειοδότησης θα πρέπει να υπάρξουν περιορισμοί στις μεταγραφές εν όψει της ενίσχυσης του ρόστερ της ομάδας στην νέα αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ