ΗΡΑΚΛΗΣ

Παντελίδης: "Διδακτική ήττα ενόψει της συνέχειας"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σάββας Παντελίδης παραδέχθηκε ότι ήταν εξαιρετικά δύσκολο για τον Ηρακλή να διεκδικήσει κάτι στο ματς με τον Ολυμπιακό και χαρακτήρισε διδακτική την ήττα της ομάδας του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο Ηρακλής ηττήθηκε με σκορ 3-0 από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Σάββας Παντελίδης υποστήριξε ότι από τη στιγμή που η ομάδα του βρέθηκε τόσο γρήγορα πίσω στο σκορ ήταν πολύ δύσκολο να διεκδικήσει κάτι κόντρα στους Πειραιώτες.

"Ξέραμε ότι ήρθαμε για ένα παιχνίδι που ήταν από τα πλέον δύσκολα του πρωταθλήματος και έγινε δυσκολότερο στο 2ο λεπτό. Όταν μένεις πίσω στο σκορ τόσο γρήγορα από τον Ολυμπιακό, είναι δύσκολο να μπορέσεις να βγάλεις ενέργεια και αντίσταση.

Αν κάτι θα μπορούσαμε να πάρουμε από αυτό το ματς ήταν να πετυχαίναμε ένα γκολ, γιατί χάσαμε ευκαιρίες. Είναι μία ήττα που θα μας διδάξει ενόψει της συνέχειας σε ό,τι έχει να κάνει με τα λάθη μας. Θα κοιτάξουμε να τα διορθώσουμε αυτά τα λάθη για να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Έλληνα τεχνικού.

Το τεχνικό τιμ και οι παίκτες κάνουν μεγάλη προσπάθεια εντός γηπέδου. Πρόσφατα είχατε κάποια εξωαγωνιστικά προβλήματα, άσχετα αν σας επιστράφηκαν οι βαθμοί. Έχετε κάποια ενημέρωση ότι δεν θα έχετε ξανά τέτοιου είδους προβλήματα;

"Κοιτάξτε, η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι δεν θα έχουμε τέτοιου είδους προβλήματα, αλλά η ζωή σου φέρνει ορισμένες φορές κάποιες εκπλήξεις που δεν τις περιμένεις".

Ο κ. Γρηγορίου είπε ότι η παραμονή θα παιχτεί στους 30 με 32 βαθμούς. Πώς βλέπετε το μέλλον σας;

"Νομίζω ότι μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία o Ηρακλής. Δεν θέτω όριο στους 30 ή 32 βαθμούς, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι η καθημερινή βελτίωση της ομάδας".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ