ΗΡΑΚΛΗΣ

Όγιος: "Με ξάφνιασαν οι επενδυτές με τις γνώσεις τους"

Όγιος: "Με ξάφνιασαν οι επενδυτές με τις γνώσεις τους"
INTIME SPORTS

Ο Γκιγιέρμο Ογιος αφού μοίρασε συγχαρητήρια για την εμφάνιση του Ηρακλή κόντρα στον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στους Ιρανούς που ενδιαφέρονται να αγοράσουν τον "Γηραιό".

Και... επενδυτικό ενδιαφέρον είχε η συνέντευξη Τύπου του Γκιγιέρμο Ογιος μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

"Δεν έχω λέξεις για να ευχαριστήσω για το ξεχείλισμα ποδοσφαίρου και ενέργειας που έβγαλε η ομάδα μου. Δυστυχώς όμως χάσαμε. Από μικρός έχω μάθει να πανηγυρίζω μονο στις νίκες, δεν μπορώ όμως να μην αναγνωρίσω την θέληση, το πάθος και το ποδόσφαιρο που έπαιξε μέχρι το τέλος η ομάδα μου", είπε αρχικά ο τεχνικός του Ηρακλή και πρόσθεσε:

"Είναι κάτι που είπα και στους παίκτες μου στα αποδυτήρια. Τους είπα ότι πάντα με στεναχωρεί η ήττα, αλλά πιο πολύ θα πονούσα αν χάναμε την ταυτότητά μας. Η ομάδα μου έχει πλέον ταυτότητα. Δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ, έπαιξε ποδόσφαιρο εξέλιξης απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν χρειάζεται να σχολιάσω εγώ.

Βρίσκεται στο Europa League, είναι δεύτερος στο πρωτάθλημα και κάθε μέρα περνάει στιγμές ευημερίας. Γι' αυτό η αξία αυτού που κάναμε είναι πολύ σημαντική, σύμφωνα με τον τρόπου που κοιτάω γενικότερα την ζωή. Συγχαρητήρια σε όλους, ο Ηρακλής είναι σε μία κατηγορία που δεν του αρμόζει.

Είναι για να βρίσκεται σε άλλη κατηγορία. Ο κόσμος, ο σύλλογος και οι παίκτες μας είναι γι' άλλο πρωτάθλημα. Ευχαριστώ για ακόμη μία φορά τους παίκτες μου και τον κόσμο που δεν σταμάτησε να μας στηρίζει".

Συνεχίζοντας δήλωσε:

Για την ρεβάνς:
"Αυτά τα ματς διαρκούν 180 λεπτά, εμείς προς το παρόν χάνουμε 1-0. Πως μπορείς να σκεφτείς μετά το σημερινό παιχνίδι ότι έχει κάτι τελειώσει; Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπολογίζουμε τον αντίπαλό μας, αλλά σεβόμαστε και την δικιά μας ομάδα. Έχουμε άλλα 90 λεπτά".

Για το αγωνιστικό προφίλ του Ηρακλή:

"Ο δρόμος που έχουμε χαράξει είναι τέτοιος που συνεχόμενα ο παίκτης σε κάθε παιχνίδι προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Εγώ όμως επιμένω σε κάτι. Στο τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε με την Καβάλα, είχαμε κυκλοφορία σε μεγάλες ταχύτητες παρόλο που ερχόμασταν από σκληρή δουλειά και ακόμη τα πόδια δεν ήταν φρέσκα. Φυσικά και λέω ότι το κίνητρο παίζει ρόλο, το δικό μου το ρόστερ έχει κίνητρο.

Ξέρω πολύ καλά ότι η ομάδα μας είχε να ηττηθεί πολλά παιχνίδια εδώ μέσα από τον ΠΑΟΚ, αλλά και την κόντρα μεταξύ των δύο συλλόγων που είναι στην ίδια πόλη. Ο κόσμος μας, όμως, μας χειροκρότησε και έδειξε για ακόμη μία φορά την παιδεία του".

Για τους υποψήφιους επενδυτές:
"Γνωρίζουμε τους υποψήφιους επενδυτές, έχουμε κάνει συζητήσεις κι εμένα με ξάφνιασαν οι γνώσεις τους πάνω στο αντικείμενο που θέλουν να επενδύσουν.

Δεν περίμεναν το σημερινό παιχνίδι για να δουν ποιος είναι ο Ηρακλής. Η ιστορία της ομάδας δεν είναι το σημερινό παιχνίδι. Ξέρουν ότι έχουν έρθει σε έναν σύλλογο που μπορεί να έχει μεγάλη εξέλιξη".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ