ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Σίμιτς και το colpo grosso

Ο Σίμιτς και το colpo grosso
Σίμιτς INTIME SPORTS

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αλεξάνταρ Σίμιτς βρίσκεται ο Ηρακλής με τον Σίνισα Γκόγκιτς να μην έλεγε σε καμία περίπτωση όχι για το colpo grosso με την απόκτηση του Μάρκο Πάντελιτς ή του Μίλος Ντιμιτρίεβιτς

Ο Αλεξάνταρ Σίμιτς αναμένεται να αποτελέσει την νέα μεταγραφή του Ηρακλή ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Πρόκειται για τον 33χρονο Σλοβένο επιθετικό μέσο που στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της Football League που ολοκληρώθηκε είχε αγωνιστεί στον Πανσερραϊκό.

Η εμπειρία του αυτή ωστόσο δεν ήταν η πρώτη για τον Σίμιτς από τα ελληνικά γήπεδα καθώς στο παρελθόν είχε αγωνιστεί από δύο χρονιές σε ΟΦΗ (2007-2009) και Λάρισα (2009-2011).

Κι όσον αφορά το φλερτ οι δύο πλευρές σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις, τέτοιες όπου δεν αποκλείεται ακόμη και αύριο να υπάρξει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Εν τω μεταξύ ο Σίνισα Γκόγκιτς δεν θα έλεγε σε καμία περίπτωση όχι να είχε στην διάθεσή του στην νέα αγωνιστική περίοδο στο ρόστερ του Ηρακλή τον Μάρκο Πάντελιτς ή τον Μίλος Ντιμιτρίεβιτς.

Ο 34χρονος Σέρβος επιθετικός μετά από τα τρία χρόνια της παρουσίας του στον Ολυμπιακό εδώ και μερικές ημέρες αποτελεί παρελθόν, ενώ είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ηρακλή και πιο συγκεκριμένα την τριετία 1993-96 στην ομάδα Νέων και την επόμενη σεζόν στην πρώτη ομάδα.

Κι όσο για τον Ντιμιτρίεβιτς πρόκειται για 29χρονο μεσοεπιθετικό που τα τελευταία δύο χρόνια είχε αγωνιστεί στον Ερυθρό Αστέρα και εξαιτίας των οικονομικών του προβλημάτων τον περασμένο Απρίλιο έμεινε ελεύθερος.

Το σίγουρο είναι ότι κριτήριο και στις δύο περιπτώσεις βαρόμετρο θα αποτελέσει το οικονομικό κομμάτι όπως φάνηκε και στην πρώτη επαφή με τον Ντιμιτρίεβιτς.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ