ΗΡΑΚΛΗΣ

Μπάμπα, Καμπάνιο κι άλλος ένας

Μπάμπα, Καμπάνιο κι άλλος ένας
INTIME SPORTS

Κι αν ο Αλεξάνταρ Σίμιτς αποτελεί παρελθόν για τον Ηρακλή η διοίκησή του αναμένεται να προχωρήσει σε τρεις κινήσεις περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ.

Η επόμενη μέρα του διαζυγίου της ΠΑΕ Ηρακλής με τον Αλεξάνταρ Σίμιτς βρίσκει την διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής αποφασισμένη να φέρει τρεις ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της.

Μία απόφαση ειλημμένη και με την σύμφωνη γνώμη των Τσαλίκη και Γκόγκιτς με τους δύο εξ αυτών να βρίσκονται ήδη στην Θεσσαλονίκη και να πρόκειται για τους Μπάμπα και Καμπάνιο.

Ο 23χρονος Ιβοριανός μέσος έχει αφήσει καλές εντυπώσεις ενώ όσον αφορά τον υπό δοκιμή Ισπανό εξτρέμ σημαντικό ρόλο θα αποτελέσει το σημερινό φιλικό με τον Απόλλων Καλαμαριάς στο Καυτανζόγλειο Στάδιο που θα ξεκινήσει στις 18:00.

Στην περίπτωση που πείσει τότε θα αποκτηθεί και ένας ακόμη μέχρι το Σάββατο που ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος. Ο εν λόγω δεν αποκλείεται να έχει φορέσει στο παρελθόν και την φανέλα του Ηρακλή.

Κι αν στο σημερινό φιλικό του Ηρακλή ενοχλήσεις αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Τσερκέζου, Βουτσιά και Χουάντερσον ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι όλα δείχνουν ότι θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα, έχοντας χάσει αρκετές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα, λόγω του ταξιδιού του στο Βέλγιο.

Στην περίπτωση του 29χρονου Νιγηριανού επιθετικού αν και επέστρεψε έχοντας στην κατοχή του την βέλγικη ταυτότητα μέχρι τον προσεχή Δεκέμβρη θα αγωνίζεται ως ξένος με την φανέλα του Ηρακλή και όχι σαν κοινοτικός.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ