ΗΡΑΚΛΗΣ

Με την ομάδα και ο Κατσαμπής

Θετικές ήταν οι εξελίξεις στην προετοιμασία του Ηρακλή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, καθώς στη σημερινή (16/03) προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα πήρε κανονικά μέρος και ο Τάσος Κατσαμπής.

Ο αρχηγός της ομάδας της Θεσσαλονίκης πέρασε σε πλήρεις ρυθμούς, ξεπερνώντας τον βαρύ ερεθισμό στο γόνατό του, που τον ταλαιπώρησε σημαντικά για πολλές μέρες και τέθηκε στην διάθεση του Γιώργου Παράσχου για την συνάντηση της Κυριακής.

Παράλληλα, στην προπόνηση, η οποία είχε έντονο το στοιχείο της αγωνιστικής στρατηγικής, μέσα από εκπαιδευτικό δίτερμα και ο Μονσέφ Ζερκά έλαβε μέρος σε πλήρες επίπεδο, δηλώνοντας με την σειρά του έτοιμος.

Ουσιαστικά, πλέον, μόνο ο Γιώργος Κατσικάς είναι εκτός προγράμματος, ενώ δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής, που θα εκτίσει ποινή στον αγώνα με τους «κυανέρυθρους», γεγονός, που υποδηλώνει την ύπαρξη πληθώρας επιλογών για την τεχνική ηγεσία.

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ Ηρακλής παραχώρησε το λεωφορείο της στην ομάδα βόλεϊ του συλλόγου για το ταξίδι της προς την πόλη της Ορεστιάδας, όπου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Το ταξίδι στην Ορεστιάδα να είναι νικηφόρο και η ομάδα να μας φέρει, με το «Blue Bus», το κύπελλο, προσφέροντας άλλη μια μεγάλη χαρά σε όλους τους Ηρακλειδείς», ευχήθηκε η ΠΑΕ Ηρακλής στην ομάδα του βόλεϊ με την περιπέτεια της Ορεστιάδας να αρχίζει από αύριο (17/03), όταν και θα πραγματοποιηθεί το ταξίδι για την ακριτική πόλη καταλήγοντας ως εξής. «Καλή επιτυχία, παιδιά και με την... «κούπα» το σαββατόβραδο...».

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ