ΗΡΑΚΛΗΣ

Με τις μεταγραφές στα Πηγάδια ο Ηρακλής

Με τις μεταγραφές στα Πηγάδια ο Ηρακλής
Δώνης MOTIONTEAM

Ο Ηρακλής μετά τους Ηλιάδη, Τζανετόπουλο και Γροντή έκλεισε και τον Δώνη. Έτσι ο Γηραιός πάει ενισχυμένος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη, στοχεύοντας σε αντεπίθεση με στόχο την παραμονή στη Super League.

Σε τέσσερις μεταγραφές έχει προχωρήσει έως τώρα ο Ηρακλής. Αντώνης Ηλιάδης, Άνταμ Τζανετόπουλος και Δημήτρης Γροντής έχουν υπογράψει στον Γηραιό, ήδη κάνουν προπονήσεις με την ομάδα και ο Σάββας Παντελίδης τους υπολογίζει για το ματς με την Ξάνθη που ακολουθεί, την Τετάρτη (18/1, 17.15).

Τη Δευτέρα (16/1) ολοκληρώθηκε και τυπικά η απόκτηση και του Χρήστου Δώνη, περίπτωση για την οποία σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr από τις 22 Δεκεμβρίου. Ο 22χρονος μέσος άφησε τον ΠΑΣ Γιάννινα και δόθηκε δανεικός από τον Παναθηναϊκό στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το δελτίο του εκτός απροόπτου θα εκδοθεί και έτσι θα συμπεριληφθεί κατά τα φαινόμενα στην αποστολή του αγώνα με την Ξάνθη. Οι κινήσεις ενίσχυσης δεν σταματούν εδώ για τους "κυανόλευκους", οι οποίοι δεδομένα θα κινηθούν για επιθετικό, που θα πλαισιώσει τον Εμάνουελ Περόνε.

Πρόταση έχει κατατεθεί στον Παντελή Καπετάνο που αγωνίζεται στη Βέροια, αλλά το μέλλον του στην ομάδα της Ημαθίας δεν έχει ξεκαθαρίσει. Ο Ηρακλής πρέπει να προχωρήσει πάση θυσία σε νίκες μέσα στις επόμενες αγωνιστικές (Ξάνθη, Βέροια, Κέρκυρα, ΑΕΛ) αν θέλει να ελπίζει σε παραμονή.

Ύστερα από 13 αγώνες (έχει 2 ματς λιγότερα), ο Ηρακλής είναι τελευταίος με 7 βαθμούς.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ