ΗΡΑΚΛΗΣ

Προσφυγή Μπαρτολίνι κατά Ηρακλή με θέλω παραμονής

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΒΕΡΟΙΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ
χιόνι, Βέροια, Μπαρτολίνι EUROKINISSI SPORTS

Ο αρχηγός του Ηρακλή Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι κατέθεσε προσφυγή ωστόσο υπάρχει θέλω του τεχνικού Σάββα Παντελίδη να παραμείνει. Εκτός αποστολής με Κέρκυρα ο Λεοζίνιο. Κοντά στην απόκτηση του Γροντή.

Η φημολογία που είχε αναπτυχθεί από το πρωί στη Θεσσαλονίκη ότι ο αρχηγός του Ηρακλή Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι θα κατέθετε προσφυγή έγινε πράξη με τον Αργεντινό κεντρικό αμυντικό να απουσιάζει για τρίτη μέρα από τις προπονήσεις της ομάδας.

Παρόλα αυτά ο τεχνικός του "Γηραιού" Σάββας Παντελίδης θέλει την παραμονή του αισιοδοξεί και πλέον απομένει να φανεί τι θα γίνει.

Ο Μπαρτολίνι αποτελεί τα τελευταία τρία χρόνια τον αρχηγό της αμυντικής λειτουργίας του Ηρακλή. Η τρίτη μέρα της απουσίας του από τις προπονήσεις συνδυάστηκε με την κατάθεση της προσφυγής του και συνάμα με τη φημολογία ότι βρίσκεται κοντά στο Λεβαδειακό. Και ταυτόχρονα πως ενδιαφέρον είχανε δείξει ο Άρης και τα Τρίκαλα. Ωστόσο δεν αποκλείεται στην περίπτωση που διευθετηθούν οι ενστάσεις του να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Αργεντινός με την απουσία του στις τελευταίες τρεις προπονήσεις προπονήσεις του Ηρακλή όπως ήταν επόμενο αποκλείστηκε της 18μελής αποστολής για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Κέρκυρα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο που ανακοίνωσε ο Παντελίδης.

ΜΕΣΑ ΟΙ ΗΛΙΑΔΗΣ, ΤΖΑΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ

Σε αυτήν συμμετέχουν για πρώτη φορά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας και πιο συγκεκριμένα οι Αντώνης Ηλιάδης και Άνταμ Τζανετόπουλος. Αντίθετα από αυτήν απουσιάζουν ακόμη οι τιμωρημένοι Περόνε και Ρούσος, ο τραυματίας Ζιαμπάρης αλλά και ο Λεοζίνιο όπου δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί.

Συγκεκριμένα στην αποστολή του Ηρακλή για ένα παιχνίδι που παραμένει άγνωστο αν θα διεξαχθεί βρίσκονται οι: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Τζανετόπουλος, Στάμου, Βοσνακίδης, Τσότρας, Σαραμαντάς, Κούρος, Καραγκούνης, Αγγελόπουλος, Ιντζόγλου, Ηλιάδης, Ζαμπάζης, Δούμτσιος, Κυνηγόπουλος, Λουκίνας, Πασάς και Μοντέιρο.

ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΓΡΟΝΤΗ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ

Εν τω μεταξύ ο Δημήτρης Γροντής που πριν από λίγη ώρα έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο είναι σε συζητήσεις με τον Ηρακλή. Πρόκειται για έναν ακόμη ποδοσφαιριστή κάτω των 24 ετών καθώς είναι 22 που μετά τους Αντώνη Ηλιάδη και Ανταμ Τζανετόπουλο αναμένεται να ανηφορίσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Όπως επίσης και ο Χρήστος Δώνης ο οποίος ακόμα βρίσκεται στην Αθήνα.

Ο Γροντής είχε αποκτηθεί τον περασμένο Ιανουάριο από τον Ατρόμητο, όταν προπονητής του ήταν ο Τραϊανός Δέλλας και την περσινή αγωνιστική σεζόν κατέγραψε 10 συμμετοχές. Φέτος όμως χρησιμοποιήθηκε μόλις σε δύο παιχνίδια και ήταν τις τελευταίες εβδομάδες ήταν εκτός πλάνων από τον Γιώργο Κορακάκη.

Κι όσο για την περίπτωση του Παντελή Καπετάνου; Ο 33χρονος διεθνής επιθετικός συνεχίζει να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Βέροια με το φλερτ μετά τις πρώτες συζητήσεις που έχουνε γίνει να ξεκαθαρίζει στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ