ΗΡΑΚΛΗΣ

«Με σεβασμό και αξιοπρέπεια»

«Με σεβασμό και αξιοπρέπεια»

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Σπύρος Παπαθανασάκης για το πρώτο παιχνίδι της Γ΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καυτανζόγλειο Στάδιο που θα διεξαχθεί την Τετάρτη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Σπύρος Παπαθανασάκης εξέδωσε νέα ανακοίνωση για το πρώτο παιχνίδι της Γ΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Σε αυτήν αναφέρει μεταξύ άλλων ότι το περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία δίνοντας το στίγμα του για ακόμη μια φορά πως ο στόχος είναι η άνοδος στην Super League:

«Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία το αυριανό παιχνίδι καθώς παίζουμε με τον Αστέρα Τρίπολης και ξέρουμε όλοι τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι. Όμως πρέπει να βλέπουμε το μέλλον, τον στόχο της ανόδου και να μην τον χάσουμε ούτε λεπτό από τα μάτια μας.

Ολόκληρη η οικογένεια του Ηρακλή, όλοι εμείς, θα υποστηρίξουμε τους παίκτες μας με σεβασμό και αξιοπρέπεια την οποία αξίζουν. Περιμένουμε τον αγώνα με γνήσιο αθλητικό πνεύμα και με την αγάπη που έχουμε στο ομορφότερο παιχνίδι του κόσμου, το ποδόσφαιρο», ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ