ΗΡΑΚΛΗΣ

Κηπουρός για αντί-Χουάντερσον

Κηπουρός για αντί-Χουάντερσον
Φώτης Κηπουρός INTIME SPORTS

Ο Βραζιλιάνος Χουάντερσον επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη με πρόταση για να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα και στον Ηρακλή εξετάζουν τον Φώτη Κηπουρό για την ενίσχυση της θέσης του τερματοφύλακα

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ακόμη και σήμερα ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας του Ηρακλή Χουάντερσον με πρόταση να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα.

Για τον λόγο αυτό και στην ομάδα της Θεσσαλονίκης εξετάζουνε τον Φώτη Κηπουρό για την ενίσχυση της θέσης του τερματοφύλακα ως παρτενέρ του Παναγιώτη Βοσνιάδη.

Ο Χουάντερσον δεσμεύεται με συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2016 μετά την επέκτασή του στην διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, αλλά φαίνεται ότι είναι πολύ πιθανό το σενάριο να δοθεί δανεικός.

Εξάλλου ο Σίνισα Γκόγκιτς παρά τον ότι τον εμπιστεύεται επιθυμεί οι μη Έλληνες παίκτες του να καλύπτουνε τις θέσεις της μεσοεπιθετικής του γραμμής στην νέα αγωνιστική περίοδο.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν ο Χουάντερσον φέρει όντως πρόταση με τον ερχομό του στην Θεσσαλονίκη για να πάει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα ή ακόμη και τηςSuperLeagueμε τους Πανθρακικό και Αστέρα Τρίπολης να έχουνε εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες με το όνομα του έμπειρου Φώτη Κηπουρού, πέρσι στηνSuperLeagueμε τον Πλατανιά Χανίων, να φαντάζει ως ο βασικός υποψήφιος να καλύψει το διαφαινόμενο κενό του Χουάντερσον.Ο 38χρονος Κηπουρός έχει αγωνιστεί σε Καβάλα, ΑΕ Χάλκης, Λάρισα, Πανσερραϊκό, Ατρόμητο, Ολυμπιακό Βόλου, ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιά Χανίων και το θέμα του δεν θα αργήσει να ξεκαθαρίσει.Όπως και ένα ακόμη.

Της ενίσχυσης του κέντρου της άμυνας με τους επίσης έμπειρους Πέτρο Κοντέων και Λευτέρη Γιαλούση να παραμένουνε πάντα στο προσκήνιο έχοντας ήδη γίνει οι σχετικές πρώτες επαφές με αμφότερους να δείχνουνε θετικοί.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ