ΗΡΑΚΛΗΣ

Κατσαβάκης και με την βούλα

Κατσαβάκης και με την βούλα

Προπονητής του Ηρακλή και επίσημα είναι από το μεσημέρι της Τρίτης (02/08) ο Μάκης Κατσαβάκης

Προπονητής του Ηρακλή και επίσημα είναι από το μεσημέρι της Τρίτης (02/08) ο Μάκης Κατσαβάκης.

Μία εξέλιξη αναμενόμενη με την επισημοποίησή της να ήρθε μετά το πέρας της συνάντησης που είχε ο Σερραίος τεχνικός με τον Ανδρέα Παντελή στα γραφεία της ΠΑΕ στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Τον Κύπριο επιχειρηματία στον οποίο ο Αντώνης Ρέμος το απόγευμα του Σαββάτου είχε αποφασίσει να δώσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής.

" O κ. Μάκης Κατσαβάκης θα είναι ο τεχνικός της ομάδας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2011 – 2012. Ο νέος κόουτς είχε σήμερα (02/08) συνάντηση συνεργασίας με τον κ. Ανδρέα Παντελή στα Γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα, κατά την οποία συζητήθηκαν όλα τα θέματα του αγωνιστικού τμήματος.

Μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα ανακοινωθεί η ημέρα της επίσημης ‘πρώτης’ της ομάδας για τη νέα περίοδο, όταν και ο κ. Κατσαβάκης θα αναλάβει τα καθήκοντά του, προπονώντας για πρώτη φορά, μετά την επάνοδό του, τους "κυανολεύκους"", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής.

Κι αν ο Κατσαβάκης παραμένει άγνωστο το πότε θα πιάσει δουλειά το σίγουρο είναι προχωράει ο σχεδιασμός του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον "Γηραιό" αν και βαρόμετρο σε αυτό θα αποτελέσει η οριστική απόφαση για το πρωτάθλημα που θα αγωνιστεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Εν τω μεταξύ Παντελή και Κατσαβάκης έχουν ήδη έρθει σε επαφή με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο στόχαστρό τους αλλά και θέλουνε να δούνε και το τι θα γίνει με αυτούς που βρίσκονταν στο ρόστερ.

Και πιο συγκεκριμένα με τους Μπογκντάν Μάρα και Ζοέλ Επαλέ που συνεχίζουνε τις προπονήσεις στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα αλλά και τους Στέλιο Ηλιάδη και Δημήτρη Ελευθερόπουλο που αμφότεροι βρίσκονται στο στόχαστρο του ΟΦΗ, Πέτρο Κανακούδη και Λουίς Μαχόπ.

Από εκεί και πέρα στο στόχαστρο του Ηρακλή είναι ο Γάλλος επιθετικός Σεντρίκ Φορέ, ο Πασχάλης Μελισσάς και οι γνώριμοι από το πέρασμά τους από το ελληνικό πρωτάθλημα Κύπριοι Στάθης Αλωνεύτης και Ηλίας Χαραλάμπους που όμως ανήκει στην Ανόρθωση, ο Τούρκος Τουμέρ Μετίν και ο γιος του Μάκη Κατσαβάκη, Νίκος Κατσαβάκης.

Ειδικά όμως για την περίπτωση του Αλωνεύτη σημαντική παράμετρος θα αποτελέσει το αν ο Ηρακλής θα αγωνιστεί στην Super League αφού διαφορετικά πολύ δύσκολα να προχωρήσει το φλερτ.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ