ΗΡΑΚΛΗΣ

Καταρχήν συμφωνία Ηρακλή με Κεϊτά

Καταρχήν συμφωνία Ηρακλή με Κεϊτά
Κεϊτά ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει ζητήσει από τον Σπύρο Παπαθανασάκη την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών σε συγκεκριμένες θέσεις για την τρέχουσα περίοδο του Ιανουαρίου και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ηρακλής σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Πολ Κεϊτά.

Ο Πολ Κεϊτά που επιθυμεί να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΛ Καλλονής στον Ηρακλή σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr φαίνεται να παρακολουθούν την περίπτωση του 23χρονου Σενεγαλέζου μέσου και μάλιστα να έχουνε έρθει σε προφορική συμφωνία μαζί του.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει ζητήσει από τον Σπύρο Παπαθανασάκη την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών σε συγκεκριμένες θέσεις για την τρέχουσα περίοδο του Ιανουαρίου και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ηρακλής κινείται προς αυτή την κατεύθυνση. Συγκεκριμένα ο τεχνικός του "Γηραιού" επιθυμεί την απόκτηση ενός μέσου που να αγωνίζεται στις θέσεις 6 και 8, ενός δεκαριού, ενός πλάγιου επιθετικού και ενός αριστερού μπακ.

Ο Κεϊτά ανήκει στην πρώτη κατηγορία ποδοσφαιριστών που επιθυμεί να υπάρξει ενίσχυση ο Παπαδόπουλος. Κι αυτό καθώς μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις 6 και 8. Εξάλλου μετά την αποδέσμευση του Γιώργου Μακρή και με τον Κοστίν Λαζάρ να είναι τραυματίας έχοντας μάλιστα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της μέχρι στιγμής αγωνιστικής περιόδου ο Παπαδόπουλος έχει κάθε λόγο για την ενίσχυση της συγκεκριμένης θέσης στο ρόστερ του Ηρακλή.

Στα συν του Κεϊτά το γεγονός ότι έχει την εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα όπου αγωνίζεται σε αυτό από το 2010. Τότε όταν ήρθε το καλοκαίρι του για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα όπου και αγωνίστηκε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2013. Ακολούθως μετακόμισε στην ΑΕΛ Καλλονής όπου αγωνίζεται μέχρι σήμερα. Και πιο συγκεκριμένα τυπικά συνεχίζει να ανήκει στο ρόστερ της, αν και δεν υπολογίζεται και επιθυμεί να μείνει ελεύθερος για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Για τον λόγο αυτό και στον Ηρακλή καλούνται να τηρήσουν στάση αναμονής μέχρι νεοτέρας στην περίπτωση του Κεϊτά. Να μείνει ελεύθερος και ακολούθως αφού τακτοποιηθεί και η τελευταία λεπτομέρεια, όπως έχει διαρρεύσει έχει να κάνει με την προκαταβολή του, να υπογράψει το συμβόλαιό του και να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης και Μίκρας συνεχίζοντας την καριέρα του στον Ηρακλή.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Κεϊτά στις 2 Ιανουαρίου είχε αγωνιστεί στην πρεμιέρα του Β΄ γύρου της Super League κόντρα στον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο Στάδιο όπου οι "κυανόλευκοι" είχανε επικρατήσει με 3-0 με το χατ τρικ του Απόστολου Βέλλιου. Στο τελευταίο του μάλιστα όπως αποδείχθηκε παιχνίδι του με την ομάδα της ΑΕΛ Καλλονής καθώς ακολούθως ήταν εκτός αποστολής στα δύο εντός έδρας που ακολούθησαν. Της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των 16 του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ όπου η ομάδα της Μυτιλήνης κέρδισε με 2-1 και στο επόμενο του πρωταθλήματος - στο χθεσινό της Δευτέρας (11/01) - με τον Παναθηναϊκό όπου το σύνολο του Νίκου Καραγεωργίου ηττήθηκε με 2-0.

Την ίδια ώρα υπήρξε ανατροπή στην περίπτωση του Σίλβα Κλέιτον αφού η Ελάζιγκσπορ πλήρωσε αργά το βράδυ της Δευτέρας (11/01) το μεγαλύτερο μέρος των οφειλών της και έτσι δεν μπορεί να φύγει από την ομάδα. Μία εξέλιξη που ξάφνιασε τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή που βρισκόταν και βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον δικηγόρο του για να γνωρίζει το αν μπορεί να προχωρήσει σε κοινοποίηση της προσφυγή του στη FIFA. Πλέον μετά την εξέλιξη αυτή το πιθανότερο είναι ο Κλέιτον να παραμείνει στην Τουρκία και στην Ελάζιγκσπορ.

Η αποστολή με Βέροια

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Παπαδόπουλος αφού θέλησε να ηρεμήσει τους ποδοσφαιριστές του στην επόμενη μέρα της ήττας από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, τη χθεσινή στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας, επιχείρησε να εκτονώσει την κατάσταση. Αν ήταν κάτι που ενόχλησε τον τεχνικό του Ηρακλή δεν ήταν τόσο η ήττα από τους "κυανέρυθρους" όσο η εμφάνιση από την οποία προήλθε. Εμφάνιση που δεν επιθυμεί να επαναληφθεί.

Ωστόσο αυτό που προέχει και το γνωρίζει καλύτερα από όλους ο τεχνικός των "κυανόλευκων" είναι η ηρεμία. Κι αυτό γιατί μόλις αύριο, το μεσημέρι της Τετάρτης (13/01), υπάρχει ο επαναληπτικός της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος με την Βέροια στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Ο επαναληπτικός της νίκης με 1-0 για τον "Γηραιό" από την κεφαλιά του Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι που έβαλε τις γερές βάσεις πρόκρισης στην προημιτελική φάση του θεσμού.

Εν τω μεταξύ μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ολοκληρώθηκε η σύντομη διήμερη προετοιμασία του Ηρακλή, εν όψει του αυριανού επαναληπτικού Κυπέλλου της φάσης των 16 με τη Βέροια στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις, με τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Παπαδόπουλο να είναι ο τραυματίας Λάζαρ, ο Περόνε που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και ο Στάμου που νιώθει τις τελευταίες ημέρες ενοχλήσεις στο γόνατο.

Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης ο τεχνικός του Ηρακλή ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή του την οποία αποτελούνε οι: Χουάντερσον, Περνίς, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Τσότρας, Μπαρτολίνι, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Κάσσος, Καρασαλίδης, Ζαμπάζης, Πασάς, Κυριακίδης, Τσιλιανίδης, Ρομάνο, Λουκίνας, Μπουλούτ και Βέλλιος.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ