ΗΡΑΚΛΗΣ

Ισόπαλος με Κόνιασπορ ο Ηρακλής

Ισόπαλος με Κόνιασπορ ο Ηρακλής
Μοντέιρο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ηρακλής αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Κόνιασπορ, στο 5ο και τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους. Το γκολ των "κυανόλευκων" σημείωσε στο 13' ο Μοντέιρο, με το συμβόλαιο του οποίου προέκυψε πρόβλημα.

Θετική παρουσία από τον Ηρακλή στο φιλικό της Τρίτης (3/8) με την Κόνιασπορ. Οι Τούρκοι άνοιξαν το σκορ στο 11', με τον Μιλόσεβιτς να νικά τον Χουάντερσον (0-1). Δύο λεπτά αργότερα, ωστόσο, οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου ισοφάρισαν σε 1-1, με κοντινή προβολή από τον Μοντέιρο.

Αυτό ήταν το πέμπτο και τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφος για τον Γηραιό, η αποστολή του οποίου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη. Το δυσάρεστο είναι πως έχει προκύψει θέμα με τον Μοντέιρο. Το συμβόλαιο του Πορτογάλου φέρεται να μην έχει ανανεωθεί, κάτι που σημαίνει πως αν μείνει, τότε αυτό θα γίνει με μεταγραφή.

Έτσι, ο Ηρακλής χάνει το δικαίωμα για μία μεταγραφή άνω των 23 ετών. Μετά το φιλικό με την Κόνιασπορ, ο τεχνικός Νίκος Παπαδόπουλος είπε για το θέμα: " Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Είναι τόσα πολλά τα θέματα. Νομίζω ότι είναι ένα ακόμα θέμα, που είναι πολύ σοβαρό γιατί αν ισχύει αυτό που μου λέτε, να μην έχουμε δηλαδή δικαίωμα και της μίας μεταγραφής που δικαιούμαστε, δεν ξέρω τι άλλο να πω. Το ένα πρόβλημα έρχεται μετά το άλλο και εγώ πρέπει να κάνω υπομονή, να δουλεύω παρά τα θέματα που προκύπτουν, γιατί δεν μπορώ να κάνω τιποτα άλλο".

ΗΡΑΚΛΗΣ (Α): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Αγγελόπουλος, Λεοζίνιο, Αμαραντίδης, Μοντέιρο, Πασάς.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Β): Γιαννίκογλου, Μπαρτολίνι (60’ Ρούσος), Ζιαμπάρης (89’ Τσότρας), Σαραμαντάς, Κυριακίδης, Στάμου, Αγγελόπουλος, Μοντέιρο, Αμαραντίδης (60’ Δούμτσιος), Λεοζίνιο, Πασάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πάει για Φουρλάνο ο Ηρακλής
TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ