ΗΡΑΚΛΗΣ

Πάει για Φουρλάνο ο Ηρακλής

Πάει για Φουρλάνο ο Ηρακλής
Φουρλάνος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ηρακλής κινείται για την απόκτηση του 23χρονου μέσου, Σπύρου Φουρλάνου, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Προχωρημένες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Σπύρος Φουρλάνος ενδέχεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή. Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως ο Γηραιός βρίσκεται σε επαφές με τον 23χρονο μέσο, ο οποίος ανήκε μέχρι πρότινος στην γερμανική Σόνενχοφ Γκροσάσπαχ.

Είναι γεννημένος στις 19 Νοεμβρίου 1993 και προέρχεται από τον Παναθηναϊκό (ξεκίνησε από τις ακαδημίες του). Στις 27 Νοεμβρίου 2011, κατά τη διάρκεια αγώνα για το πρωτάθλημα με τον ΟΦΗ, έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα των ανδρών, περνώντας ως αλλαγή.

Αν και δεν κατάφερε στα δύο χρόνια να καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα του "τριφυλλιού", τον Μάιο του 2013 τον απέκτησε η βελγική Μπριζ. Τον Ιανουάριο του 2014 παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού για ένα εξάμηνο στην Καλλονή, με τη λήξη του οποίου έμεινε ελεύθερος.

Το καλοκαίρι του 2014 συμφώνησε με τον Πανιώνιο, όμως τον Ιανουάριο του 2015 αποχώρησε και στις 14 του ίδιου μήνα ήρθε σε συμφωνία με την Παναχαϊκή. Το Νοέμβριο του 2015 υπέγραψε στην Σόνενχοφ Γκροσάσπαχ και τώρα είναι ελεύθερος. Είναι διεθνής με τις μικρές ηλικιακά Εθνικές μας ομάδες.

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ