ΗΡΑΚΛΗΣ

Η FIFA ζήτησε αφαίρεση βαθμών στον Ηρακλή

Η FIFA ζήτησε αφαίρεση βαθμών στον Ηρακλή
Λόπεθ INTIME SPORTS

Έγγραφο από τη FIFA εστάλη στην ΕΠΟ με το οποίο ζητείται η αφαίρεση βαθμών από τον Ηρακλή, για εκπρόθεσμη καταβολή χρημάτων στον Ισπανό Ντάνι Λόπεθ. Τι υποστηρίζουν οι άνθρωποι του Γηραιού.

Εδώ και καιρό ο Ισπανός αριστερός μπακ Ντάνι Λόπεθ είχε κινηθεί νομικά κατά της ΠΑΕ Ηρακλής, διεκδικώντας χρήματα, τα οποία μέχρι πρόσφατα δεν του είχαν δοθεί. Αυτό είχε ως συνέπεια να στείλει η FIFA έγγραφο στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με το οποίο ζητά την αφαίρεση βαθμών από τον Γηραιό.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχουν τακτοποιήσει την εκκρεμότητα αυτή, δίνοντας μάλιστα +1600 ευρώ, που είναι τόκοι, αν και η αποπληρωμή έχει γίνει εκπρόθεσμα.

Τα αποδεικτικά της πληρωμής βρίσκονται πλέον στα χέρια της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA, ο πρόεδρος της οποίας θα κληθεί να αποφασίσει για το αν τελικά επιβληθεί ποινή αφαίρεσης βαθμών στον Ηρακλή. Στην τελική απόφαση θα μετρήσει και το τι θα πει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Η Football League εξέδωσε ανακοίνωση για το ζήτημα και ανέφερε: ' 'Αναβλήθηκε για το επόμενο ΔΣ, προκειμένου να αποφασίσει αναφορικά με απόφαση της FIFA που αφορά την ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, ώστε να οριστεί ως θέμα στην ημερήσια διάταξη''.

Στον Ηρακλή έχουν ήδη επικοινωνήσει με τη FIFA και έχουν ενημερωθεί ότι είναι πιθανό να μην τιμωρηθούν. Υπάρχει, πάντως, και ιστορικό, μια και σε ανάλογη περίπτωση βρέθηκε κατά το παρελθόν ο ΟΦΗ με τον Ρουμάνο Σουλεάπ, που τελικά δεν τιμωρήθηκε.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ