ΗΡΑΚΛΗΣ

Γιάρολιμ: "Μια γροθιά για τη Super League"

Γιάρολιμ: "Μια γροθιά για τη Super League"

Μήνυμα ενότητας στέλνει μέσω του Sport24.gr ο Μάρεκ Γιάρολιμ. Ο Τσέχος πρωταγωνιστής των δύο τελευταίων νικών του Ηρακλή βγάζει το καπέλο στον Γκιγιέρμο Όγιος. Διαβάστε τη συνέντευξη.

Με τα δύο του γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια του Ηρακλή ο Μάρεκ Γιάρολιμ υπέγραψε τις νίκες με 1-0 επί της Κέρκυρας και του Απόλλωνα 1926 και μιλώντας στο Sport24.gr έβγαλε το καπέλο στον Γκιγιέρμο Όγιος στέλνοντας μήνυμα ενότητας.

Ο Τσέχος έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά του, είναι ικανοποιημένος που χάρισε τους έξι βαθμούς στον Ηρακλή αλλά ακόμη περισσότερο για το γεγονός της κατάκτησής τους και δείχνει να έχει καταλάβει το πόσο πολύ ο κόσμος της ομάδας πονάει την ομάδα του.

Για τις δύο νίκες επί της Κέρκυρας και του Απόλλων 1926 ο Γιάρολιμ θέλησε να κοιτάξει την επόμενη μέρα λέγοντας: " Σίγουρα είναι δύο νίκες που τις χρειαζόμασταν πάρα πολύ και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό αλλά δεν θα πρέπει να μείνουμε σε αυτές. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να πάμε τουλάχιστον με νίκες μέχρι τα Χριστούγεννα ώστε να καλύψουμε ακόμη περισσότερο το χαμένο έδαφος που έχει δημιουργηθεί".

Κι αν ο Τσέχος έδωσε το σύνθημα για το τρία στα τρία στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια του 2013 για το ότι οι δύο τελευταίες νίκες ήρθανε από το δεξί του πόδι σχολίασε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που πετύχαμε αυτές τις δύο νίκες και ακόμη περισσότερο που ήρθανε με τα δικά μου γκολ", για να βάλει σε εκείνο το σημείο όμως πάνω από όλα την ομάδα.

" Αυτό όμως που έχει σημασία για μένα είναι ότι κέρδισε η ομάδα που ήταν και το ζητούμενο. Και αν με το πρώτο γκολ επί της πρωτοπόρου Κέρκυρας κάναμε ένα νέο ξεκίνημα που τόσο θέλαμε στο ντέρμπι με το δεύτερο επί της Καλαμαριάς δώσαμε και συνέχεια που ήταν το επόμενο ζητούμενο. Δεν θα πρέπει όμως να μείνουμε εδώ και σε καμία περίπτωση να μην χαλαρώσουμε γιατί έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας μέχρι να πετύχουμε τον στόχο μας. Αυτόν της ανόδου στην Super League".

Για τον ρόλο του Γκιγιέρμο Όγιος ο Γιάρολιμ υποστήριξε: "Α ποδείχθηκε πόσο πολύ σημαντικός ήταν ο ερχομός του στην ομάδα. Ο κ. Όγιος πρόκειται για έναν μεγάλο προπονητή που δουλεύει πολύ με το μυαλό και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι υπό τις οδηγίες του.

Φρόντισε από την πρώτη μέρα στην ομάδα να μας περάσει την λογική του, να μας τονώσει την αυτοπεποίθηση και να μας δώσει να τα καταλάβουμε τις ευθύνες μας για να μπορέσουμε να μπούμε στον δρόμο των επιτυχιών. Αυτόν που θα μας οδηγήσει στο πρωτάθλημα των μπαράζ μέσω του οποίου θα πετύχουμε τον βασικό μας στόχο της ανόδου του Ηρακλή στην Super League. Για αυτό και μεταξύ άλλων φρόντισε να δουλέψει και συνεχίζει να το κάνει καθημερινά και στον τομέα της ψυχολογίας μας. Να σκεφτόμαστε θετικά και να αξιοποιούμε όπως πρέπει το κάθε μας αποτέλεσμα για την επόμενη μέρα μας".

Κι όσο για τους φιλάθλους του Ηρακλή; Ο Γιάρολιμ δείχνει να μην ξεχνάει την επίσκεψη των φιλάθλων του Ηρακλή στο πούλμαν της αποστολής κατά την επιστροφή της από την Λάρισα και την ήττα στο Αλκαζάρ από τον Τύρναβο. " Τους χρειαζόμαστε και με το παραπάνω σε κάθε παιχνίδι στο πλευρό μας καθώς όλοι μαζί θα πρέπει να δουλέψουμε για την επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Super League.

Μένοντας μια γροθιά μέχρι το τελευταίο παιχνίδι και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Χάρηκα που πανηγυρίσαμε τις δύο τελευταίες νίκες μας και έτσι θέλω να συνεχίσουμε την χρονιά. Δεν σου κρύβω όμως ότι έμεινα έκπληκτος όταν τους είδα να μπαίνουν στο πούλμαν όταν γυρνούσαμε από την Λάρισα. Εκεί κατάλαβα όμως το πόσο πονάνε την ομάδα και θέλουνε να πανηγυρίσουν την επιστροφή της στην Super League ενώ στην μέχρι τώρα πορεία μας το μόνο σίγουρο είναι ότι ήταν από την αρχή δίπλα μας. Και απέδειξαν επίσης ότι και στα δύσκολα ήταν εκεί και δεν μας άφησαν μόνους μας".

Φωτογραφία: Γιάννης Μωυσιάδης

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ