ΗΡΑΚΛΗΣ

Φέρνει Σκόρτσα ο Ηρακλής

Φέρνει Σκόρτσα ο Ηρακλής

Στην τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου η ΠΑΕ Ηρακλής φέρνει στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει την απόκτηση του Ουρουγουανού επιθετικού Έντζο Τζιοβάνι Σκόρτσα.

Η ΠΑΕ Ηρακλής στη τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου φέρνει στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει την απόκτηση του Έντζο Τζιοβάνι Σκόρτσα.

Πρόκειται για τον 25χρονο βραχύσωμο Ουρουγουανό ακραίο επιθετικό με ύψος 1.65μ. (γεννημένος την 1η Μαρτίου 1988) που διαθέτει ιταλικό διαβατήριο και είναι θέμα ωρών να ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Ο Σκόρτσα ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ντανούμπιο, όπου αγωνίστηκε από το 2006 μέχρι το 2008 στην πρώτη ομάδα με 28 συμμετοχές και σημείωσε 3 γκολ.

Στη συνέχεια μετακόμισε στην Σέντραλ Εσπανιόλ, ενώ την διετία 2009-2011 έπαιξε στις μικρές κατηγορίες της Ιταλίας, με τις Μπρίντιζι και Σερένιο.

Ακολούθησε επέστρεψε στη Βραζιλία και την Ιντερνασιονάλ Σάντα Μαρία, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η Τσιεντσιάνο του Περού ενώ έχει συμμετοχές στις μικρές Εθνικές της Ουρουγουάης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρατσούκλι του Σκόρτσα είναι "ρομπότ", λόγω του τρόπου που πανηγυρίζει τα γκολ που πετυχαίνει.

Κατά τα άλλα σήμερα ο Θεόφιλος Κουρούπης, το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ΠΑΕ Ηρακλής από χθες στην τρέχουσα περίοδο του Ιανουαρίου, έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα του Ηρακλή.

Ωστόσο το ντεμπούτο του νεαρού αριστερού οπισθοφύλακα θα καθυστερήσει λίγες ημέρες ακόμη, καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Βατανιακό. Κάτι που ισχύει και με τον Λευτέρη Ματσούκα.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ