ΗΡΑΚΛΗΣ

Επικοινωνία Παντελή με Χαραλάμπους

ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ / 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE
Χαραλάμπους MOTIONTEAM

Έχοντας πάρει το ΟΚ του Μάκη Κατσαβάκη ο Ανδρέας Παντελή επικοινώνησε με τον Ηλία Χαραλάμπους για να βρεθεί στο ρόστερ του Ηρακλή της νέας χρονιάς.

Στην διάρκεια της κουβέντας φάνηκε να υπάρχει από κοινού επιθυμία για συνεργασία και μέχρι τα τέλη της εβδομάδας δεν αποκλείεται να υπάρξει και ραντεβού με τον 31χρονο διεθνή Κύπριο αμυντικό.

Ο Χαραλάμπους μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ομόνοια όμως δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία με αποτέλεσμα όλο αυτό το διάστημα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Μιχάλη Κωνσταντίνου.

Εν τω μεταξύ στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο Παντελή ήρθε σε επικοινωνία και με τον Στέλιο Ηλιάδη προτείνοντάς του νέο συμβόλαιο για να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας.

Μεταξύ άλλων τέθηκε και θέμα των οφειλομένων της περσινής χρονιάς με τον Ηλιάδη να έδειξε θετικός ζητώντας όμως προκαταβολή με τον Παντελή να επιφυλάχθηκε να απαντήσει.

Ωστόσο είναι πολύ πιθανό σήμερα ή ακόμη και αύριο να υπάρξει και νέα επαφή δεδομένης και της επιθυμίας του Ηλιάδη να παραμένει και την νέα αγωνιστική περίοδο στον Ηρακλή.

Την ίδια ώρα άγνωστο παραμένει το τι μέλλει γενέσθαι με τον Μπογκντάν Μάρα που συνεχίζει να βρίσκεται στην Ρουμανία και στο πλευρό της συζύγου του που είναι έγκυος, για να γεννήσει δίδυμα, έχοντας στα χέρια του προτάσεις από ομάδες της Super League.

Τέλος για σήμερα (09/08) είναι να δρομολογηθούν οι διαδικασίες μέσω του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης για τον διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΠΑΕ Ηρακλής.

Μία κίνηση προκειμένου να περάσουν σε φάση διευθέτησης τα λειτουργικά θέματα και ο προγραμματισμός του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Σε ένα διοικητικό σχήμα όπου αναμένεται να συμμετάσχουνε εκτός του Παντελή οι Γιώργος Μαργαρίτης και Θεόφιλος Πατέλης με τα άλλα δύο μέλη να είναι του περιβάλλοντος του νέου μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ