ΗΡΑΚΛΗΣ

Ενσωματώθηκε ο Τάι

Ενσωματώθηκε ο Τάι

Στους κανονικούς ρυθμούς των προπονήσεων του Ηρακλή επανήλθε και πάλι ο Τάι έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του και αποσύρει την προσφυγή του.

Ο Τάι έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του και αποσύρει την προσφυγή του επανήλθε και πάλι στους κανονικούς ρυθμούς των προπονήσεων του Ηρακλή.

Ο Βραζιλιάνος μέσος που είχε τραυματιστεί στο τελευταίο παιχνίδι του 2ομίλου τηςFootballLeagueμε την Ζάκυνθο στο Καυταζόγλειο Στάδιο και ακολούθως κατέθεσε προσφυγή τέθηκε πλέον στην διάθεση του Γκιγιέρμο Όγιος.

Αυτό σημαίνει ότι ο Τάι είναι στα πλάνα του Αργεντινού τεχνικού του Ηρακλή για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Αιγινιακό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στα πλαίσια της 4αγωνιστικής του πρωταθλήματος των πλέι οφ τηςFootballLeague.

Το ευχάριστο μάλιστα είναι ότι έβγαλε το πρόγραμμα της προπόνησης κανονικά χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, γεγονός που σημαίνει ότι ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της αποθεραπείας του με επιτυχία.

Σε αντίθεση με τον Τάι ο οποίος επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς των προπονήσεων του Ηρακλή πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζουν οι Μιχάλης Μπουκουβάλας ενοχλήσεις στο σημείο του δεξιού του ποδιού όπου είχε υποστεί οστικό οίδημα) και Άγγελος Παπαστεριανός (διάστρεμμα στην δεξιά του γάμπα).

Μάλιστα η συμμετοχή τους στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Αιγινιακό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο θα ξεκαθαρίσει σε σημαντικό βαθμό μεθαύριο Δευτέρα με πιθανότερη την συμμετοχή μόνο του Μπουκουβάλα.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ