ΗΡΑΚΛΗΣ

Ένας βαθμός πριν την Super League

Ένας βαθμός πριν την Super League
Ηρακλής INTIME SPORTS

Ο Ηρακλής θέλει έναν ακόμη βαθμό στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν στο πρωτάθλημα των πλέι οφ της Football League για να ανέβει και μαθηματικά στην Super League μετά από τη νίκη του επί του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Ηρακλής μετά από τη νίκη του επί του Ολυμπιακού Βόλου θέλει έναν ακόμη βαθμό στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν στο πρωτάθλημα των πλέι οφ της Football League για να ανέβει και μαθηματικά στην Super League.

Αυτό σημαίνει ότι στο μεθαυριανό παιχνίδι για την 8η αγωνιστική κόντρα στην Παναχαϊκή στην Κόρινθο το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου θα κάνει πράξη την προσπάθεια που είχε ξεκινήσει τον περασμένο Αύγουστο.

Ο τεχνικός του Ηρακλή ωστόσο έχει να αντιμετωπίσει πέντε απουσίες από τις οποίες οι τέσσερις είναι σίγουρες και μία με ερωτηματικό που θα ξεκαθαρίσει στην τελευταία προπόνηση, την Τρίτη.

Οι σίγουροι απόντες για τον Παπαδόπουλο είναι οι τραυματίες Δημήτρης Στάμου και Εμάνουελ Περόνε, που είναι εκτός πλάνων για το υπόλοιπο των πλέι οφ, ο Κοσμάς Τσιλιανίδης που έχει κληθεί στην Εθνική Ελπίδων και ενσωματώθηκε ήδη στην ομάδα, και ο Ντιέγκο Ρομάνο που έχει δηλωθεί να εκτίσει την τιμωρία του.

Κι όσον αφορά τον Αριστοτέλη Καρασαλίδη ο αμυντικός μέσος του Ηρακλή είχε κληρονομήσει ενόχληση στον αχίλλειο του στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Για αυτό και δεν είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Το ευχάριστο στην περίπτωση του Καρασαλίδη είναι το γεγονός ότι ο υπέρηχος που υποβλήθηκε την Παρασκευή δεν έδειξε κάτι παρά το γεγονός ότι το Σάββατο λόγω της ενόχλησης του δεν είχε μπορέσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Με την θεραπεία όμως που ακολούθησε σήμερα ήταν προγραμματισμένο να δοκιμάσει να προπονηθεί και ανάλογα ή θα ήταν στα υπόψη του Παπαδόπουλου για την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού στην Κόρινθο με την Παναχαϊκή ή όχι. Στην περίπτωση που θα έμενε εκτός τότε θα υποβληθεί και σε μαγνητική.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ