ΗΡΑΚΛΗΣ

Έφυγε με φριχτά παράπονα ο Μπουλούτ

Έφυγε με φριχτά παράπονα ο Μπουλούτ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αυστραλός επιθετικός Κερέμ Μπουλούτ περιέγραψε με τα χειρότερα λόγια την εμπειρία του στη Superleague, λόγω της ασυνέπειας στις πληρωμές και στον τρόπο αξιοποίησης του.

Αναμφίβολα, ο Κερέμ Μπουλούτ δεν ευχαριστήθηκε τη σεζόν που αγωνίστηκε στη Superleague και πανηγυρίζει που έφυγε από την Ελλάδα! Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα "beinsports.com", ο Αυστραλός επιθετικός μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τον Ηρακλή, για την ασυνέπεια στις πληρωμές και τη χρησιμοποίηση του από τον προπονητή, Νίκο Παπαδόπουλο.

"Απλά θέλω να πάω κάπου όπου θα μπορώ να συγκεντρωθώ στο ποδόσφαιρο και δεν θα έχω άγχος για τα χρήματα μου, ρωτώντας συνέχεια: τι συμβαίνει;" ήταν τα πρώτα λόγια του Μπουλούτ.

Εξήγησε πως "όλα πήγαιναν καλά μέχρι τον Ιανουάριο. Αλλά όταν επιστρέψαμε μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, δεν έγιναν άλλες πληρωμές για τους επόμενους πέντε μήνες".

Συμπλήρωσε ότι αυτό δεν αφορά μόνο τον Ηρακλή, αλλά " ίσχύει το ίδιο σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, ίσως εκτός από τον Ολυμπιακό. Όλες οι άλλες ομάδες, ακόμα ακι ο Παναθηναϊκός, καθυστερούν τις πληρωμές δύο με τρεις μήνες. Αυτό συμβαίνει με τον συμπατριώτη μου, Τέρι Άντονις στον ΠΑΟΚ".

Όσο για τον μέλλον του, σχολίασε: "Δεν θέλω να το αντιμετωπίσω ξανά αυτό. Έχω μερικές επιλογές και τις εξετάζω. Θα αποφασίσω την επόμενη εβδομάδα ή λίγο αργότερα".

Πάντως, ο 24χρονος επιθετικός δεν ήταν δυσαρεστημένος μόνο με το οικονομικό, αλλά και με τη θέση που αγωνίστηκε. Ο ίδιος θεωρεί εαυτόν φορ περιοχής και στον Ηρακλή μετοπίστηκε στα άκρα της μεσαίας γραμμής...

"Το μόνο που θέλω είναι να πάω σε μία ομάδα και να παίξω στη φυσική μου θέση. Θέλω να τους πω: κοιτάξει, εάν με βλέπετε σαν 9άρι, θέλω να έρθω και να παίξω για εσάς. Δεν με νοιάζει που θα είναι η ομάδα, θέλω μόνο να είμαι καλά και να νιώθω άνετα. Σιχάθηκα να παίζω στα άκρα... Έπαιξα όλη τη χρονιά στον Ηρακλή. Δεν μπορούσα να δείξω τις ικανότητες μου και νιώθω ότι ήταν μια χαμένη χρονιά. Ήταν μία χρονιά για το τίποτα... Έπαιξα, αλλά για ποιο λόγο; Δεν θέλω να μου ξανασυμβεί" ανέφερε ο Μπουλούτ.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ