ΗΡΑΚΛΗΣ

Δωτιέας Αγιάς-Ηρακλής 0-0

Δωτιέας Αγιάς-Ηρακλής 0-0
Ηρακλής πανηγυρική INTIME SPORTS

Ισόπαλος με 0-0 αναδείχθηκε ο Ηρακλής στο φιλικό παιχνίδι του κόντρα στον Δωτιέα Αγιάς στην επανεμφάνιση του Σίλβα Χουάντερσον.

Σε φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Δωτιέα Αγιάς ο Ηρακλής αναδείχθηκε ισόπαλος με 0-0 στην επανεμφάνιση του Σίλβα Χουάντερσον.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας από χθες επέστρεψε και πάλι σε ρυθμούς ομάδας μετά από το τετ α τετ που είχε με τον τεχνικό της ομάδας Νίκο Παπαδόπουλο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι την πρώτη καλή ευκαιρία την είχανε στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι με την κεφαλιά του Τσατσαλίδη στο 55΄ να περνάει άουτ.

Κι όσο για τον Ηρακλή στο 84΄ με τον Λουκίνα να αστοχεί με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, αφού ανενόχλητος δεν μπόρεσε να σκοράρει αφού ο Λαμπρόπουλος έκανε την απόκρουση του αγώνα.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Αντωνίου): Σταυράκης (75΄ Λαμπρόπουλος), Χότζα (67΄ Κόκκας), Κοκκίνης, Κούρδης, Τσατσαλίδης (60΄ Βαρουξάκης), Ντακούλας (60΄ Κράβαρης), Λεμά (46΄ Κουβελάς), Ουέλινγκντον (52΄ Τσιρογιάννης), Κατσίκης, Σωτηρόπουλος (52΄ Γούτος), Πετρουζέλλης (82΄ Λάϊος).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον (57΄ Παπαθανασίου), Μπουκουβάλας (57΄ Μουχάλης), Βαλεριάνος (57΄ Σαραμαντάς), Ζιαμπάρης (46΄ Ιντζόγλου), Τόσκας (57΄ Μπαρτολίνι), Πουρτουλίδης (57΄ Ζαμπάζης), Στάμου (57΄ Σμίλτος), Ρομάνο (57΄ Καλφούντζος), Σιατραβάνης (57΄ Κάσσος), Τσιλιανίδης (57΄ Λουκίνας), Πασάς (57΄ Κυριακίδης).

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ