ΗΡΑΚΛΗΣ

Δικός του και ο Κυριάκος

Δικός του και ο Κυριάκος

Το ξεκίνημα της εβδομάδας βρήκε την ΠΑΕ Ηρακλής να ολοκληρώνει το φλερτ της, εκτός από τον Πέτρο Κοντέων, και με τον Τάσο Κυριάκο.

Αίσιο τέλος είχε για την ΠΑΕ Ηρακλής το φλερτ της εκτός με τον Πέτρο Κοντέων και με τον Τάσο Κυριάκο που υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Μία διπλή κίνηση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο ξεκίνημα της τελευταίας εβδομάδας πριν από την έναρξη της προετοιμασίας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Δικός του και ο Κυριάκος

"Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τάσου Κυριάκου για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Ο έμπειρος μέσος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Απόλλωνα Λάρισας την αγωνιστική χρονιά 97-98 και μετά από 3 χρόνια παραμονής μεταπήδησε στην Λάρισα μέχρι το 2001-2002. Επόμενες ομάδες ήταν η Καλλιθέα στα 3 χρόνια 2002-2005, ο Ολυμπιακός, ο Άρης, ο Αστέρας Τρίπολης και ξανά η Λάρισα.

Την χρονιά 2009-2010 πηγαίνει στο Κυπριακό πρωτάθλημα και αγωνίζεται με την ομάδα της Ομόνοιας και την επόμενη χρονιά εντάσσεται στην ομάδα του Πας Γιάννενα για 2 χρόνια από το 2010 έως 2012. Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα της Νίκη Βόλου όπου είχε 41 συμμετοχές και 5 γκολ", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής για την απόκτηση του Κυριάκου.

Ο Κυριάκος θα πρέπει να σημειωθεί ότι έγινε ο τρίτος ποδοσφαιριστής που την τελευταία αγωνιστική περίοδο είχε αγωνιστεί στην Νίκη Βόλου μετά τους Δημήτρη Κοντοδήμο και Νίκο Πουρτουλίδη.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ