ΗΡΑΚΛΗΣ

Δικαίωση Μυροφορίδη στη δικαστική διαμάχη με τον Ηρακλή

Δικαίωση Μυροφορίδη στη δικαστική διαμάχη με τον Ηρακλή
Μυροφορίδης INTIME SPORTS

Ο Παύλος Μυροφορίδης κέρδισε τη δικαστική διαμάχη που είχε με την ΠΑΕ Ηρακλής. Ο Γιάννης Λουκίνας έμεινε για προληπτικούς λόγους εκτός προπόνησης την Τρίτη (29/9).

Τη δικαστική διαμάχη που είχε με την ΠΑΕ Ηρακλής κέρδισε ο Παύλος Μυροφορίδης μετά την απόφαση που εκδόθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΠΑΕ Ηρακλής πρέπει να καταβάλει ένα ποσό μεγαλύτερο των 30.000 ευρώ μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Πλέον αυτό που μένει να φανεί είναι αν οι δυο πλευρές θα μπορέσουν να έρθουν σε συμφωνία διακανονισμού για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων που πρέπει να λάβει ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στη σημερινή πρωινή προπόνηση του Ηρακλή συμμετείχαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας εκτός των Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι και Γιάννη Λουκίνα. Συγκεκριμένα ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός συνεχίζει την προσπάθειά του να ξεπεράσει τον τραυματισμό που υπέστη στο παιχνίδι με τον Πλατανιά. Κι όσο για τον Λουκίνα ο επιθετικός Ηρακλής δεν προπονήθηκε για καθαρά προληπτικούς λόγους καθώς αισθάνεται για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ένα σφίξιμο στο πόδι του.

Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ Ηρακλής αναμένει την επίσημη απάντηση της Super League στο αίτημα που κατέθεσε για να τιμηθεί ο Θόδωρος Παπαδόπουλος, που χθες έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών. Στο αίτημα που κατέθεσαν οι «κυανόλευκοι» ζήτησαν να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και οι ποδοσφαιριστές να φορέσουνε μαύρα περιβραχιόνια στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ