ΗΡΑΚΛΗΣ

Ανατροπή με Όγιος

Ανατροπή με Όγιος
INTIME SPORTS

Ο Γκιγιέρμο Όγιος δεν αποκλείεται τελικά να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή μετά την διαφωνία με τον Μπάμπη Τεννέ.

Μετά την διαφωνία με τον Μπάμπη Τεννέ ο Γκιγιέρμο Όγιος δεν αποκλείεται τελικά να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή.

Τα πάντα πρόκειται να ξεκαθαρίσουνε μέσα στις επόμενες ώρες καθώς υπάρχει ραντεβού του Αργεντινού τεχνικού με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Παπαδόπουλο.

Ο Τεννές ήρθε στην Θεσσαλονίκη, συναντήθηκε με τον Παπαδόπουλο εκτός των εγκαταστάσεων της Μίκρας αλλά τελικώς δεν επιτεύχθηκε συμφωνία με αποτέλεσμα να ετοιμάζεται να αναχωρήσει.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν ο Παπαδόπουλος μετά το ότι έλαβε τις τελευταίες ώρες θα πείσει τον Αργεντινό τεχνικό να παραμείνει και να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας.

Σημαντικό στοιχείο το γεγονός ότι ο Όγιος είναι απογοητευμένος από τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα, καθώς κανείς από την διοίκηση του Ηρακλή δεν τον ενημέρωσε χθες για την απόφαση απομάκρυνσής του.

Ο Παπαδόπουλος φέρεται διατεθειμένος να ζητήσει από τον Αργεντινό τεχνικό συγνώμη για την συμπεριφορά του, ενώ όσον αφορά την μη επίτευξη συμφωνίας με τον Τεννέ να είχε να κάνει και με την στάση του κόσμου του Ηρακλή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από την Ημίθεος Συμμετοχική έχει παραιτηθεί ο Χρήστος Νίκου, ενώ και οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή ξεσηκώθηκαν όταν ενημερώθηκαν για την απόλυση του Όγιος. Σε ένα ακόμη δείγμα ότι τους είχε κερδίσει.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τέλος πραγματοποιήθηκε σήμερα με επιτυχία η επέμβαση αποκατάστασης καταγμάτων τρίτου και τετάρτου μετακαρπίου στο δεξιό χέρι του Πορτογάλου μέσου Βίτορ Λίμα.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ