ΗΡΑΚΛΗΣ

Ανακοινώνει Σίσιτς και Βαλβέρντ

Ανακοινώνει Σίσιτς και Βαλβέρντ
INTIME SPORTS

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι μεταγραφές των Ματιέ Βαλβέρντ και Μίρνες Σίσιτς και πιθανότατα σήμερα να υπάρξει η σχετική ανακοίνωση.

Με τον 27χρονο Γάλλο τερματοφύλακα της Τουλούζ η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής τα έχει βρει σε όλα και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του με την υπογραφή διετούς ή τριετούς συμβολαίου.

Κι όσο για τον Σλοβένο είναι θέμα χρόνου η παρουσία του στην Μίκρα για να επισημοποιηθεί η προφορική συμφωνία των δύο πλευρών.

Σχετικά με τον Χοσέμι, στις τάξεις της διοίκησης της ΠΑΕ Ηρακλής δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία για την απόκτηση του Ισπανού ποδοσφαιριστή.

«Πρώτη» Ουζουνίδη


Κάτοικος Μίκρας είναι από χθες το πρωί ο Μαρίνος Ουζουνίδης με τον 42χρονο τεχνικό να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός του Ηρακλή. Εν τω μεταξύ με απόφαση του Ουζουνίδη το τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας συγκροτείται από τον Παγώνη Βακαλόπουλο (Βοηθός Προπονητή), τον Θόδωρο Ελευθεριάδη (Γυμναστής) και τον Φώτη Γκιζέλη (Προπονητής Τερματοφυλάκων).


Ο Ουζουνίδης με το νέο του επιτελείο προπόνησαν το πρωί την ομάδα του Ηρακλή στις εγκαταστάσεις της Μίκρα, με τους Γιώργο Κυριαζή και Βικτοράς Γιάκομπ να επανέρχονται με την υπόλοιπη ομάδα. Από εκεί και πέρα ο Στέλιος Ηλιάδης ακολούθησε πρόγραμμα γυμναστηρίου και ο Μπόγκνταν Μάρα ατομικό. Κι όσο για το απόγευμα το πρόγραμμα είχε επίσης προπόνηση με βαρύτητα στον τομέα της τακτικής.


Η εβδομάδα θα ολοκληρωθεί με διπλές και ιδιαίτερα εντατικές προπονήσεις στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, με την τεχνική ηγεσία να επιθυμεί την προσαρμογή της ομάδας μέσα από ένα καθεστώς εντατικών προπονήσεων στους τομείς της φυσικής κατάστασης και της αγωνιστικής στρατηγικής. Όσο για σήμερα Πέμπτη (12/08), το πρόγραμμα έχει προπόνηση στις 08:30 και στις 19:00.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ