ΗΡΑΚΛΗΣ

Ανακλήθηκε η απόφαση για τον Γ.Σ.

Ανακλήθηκε η απόφαση για τον Γ.Σ.

Το συμβούλιο της Οικονομικής Επιτροπής με ομόφωνη απόφαση αποφάσισε να ανακαλέσει την απόφαση για τον Γ.Σ. Ηρακλής και η υπόθεση επέστρεψε εκ νέου στο Περιφερειακό συμβούλιο.

Με ομόφωνη απόφαση το συμβούλιο της Οικονομικής Επιτροπής αποφάσισε να ανακαλέσει την απόφαση για τον Γ.Σ. Ηρακλής και η υπόθεση επέστρεψε εκ νέου στο Περιφερειακό συμβούλιο.

Σε μία συνεδρίαση που ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 12:00 και όπου αρκετός κόσμος βρέθηκε έξω από την Περιφέρεια Μακεδονίας.

Το παρών από την πλευρά του Ηρακλή έδωσαν οι Κώστας Τσιργογιάννης και Στογιάννης μαζί με τους νομικούς συμβούλους του Γ.Σ.Αφού ακούστηκαν απόψεις διαφόρων μελών στην συνέχεια με ομόφωνη ψήφο όλων των μελών της Οικονομικής Επιτροπής η υπόθεση του Γ.Σ. Ηρακλή επανήλθε στο Περιφερειακό συμβούλιο.

Στην διάρκεια της ημέρας εξάλλου και σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε και η δεύτερη συνάντηση των ανθρώπων του Ηρακλή με τον άνθρωπο που ενδιαφέρεται να επενδύσει στην ΠΑΕ και δεν αποκλείεται να υπάρξει εξέλιξη μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Στην σημερινή συνάντηση συζητήθηκαν εκτενώς ζητήματα που αφορούν το οικονομικό σκέλος της επικείμενης συμφωνίας, ενώ αναλύθηκε και το πλάνο που θα ακολουθηθεί σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ