ΗΡΑΚΛΗΣ

Αίτημα ενημέρωσης για την αδειοδότηση

Αίτημα ενημέρωσης για την αδειοδότηση

Αίτημα για ενημέρωση σχετικά με τον φάκελο αδειοδότησης που κατέθεσε η ΠΑΕ Ηρακλής, υπέβαλε ο εκπρόσωπος της "Ημίθεος συμμετοχική", Θόδωρος Καράογλου προς τον πρόεδρο του Γηραιού, Θόδωρο Παπαδόπουλο.

Το περιεχόμενο του φακέλου αδειοδότησης που κατέθεσε η ΠΑΕ Ηρακλής στην ΕΠΟ, ζήτησε να μάθει μέσω αιτήματος που υπέβαλλε η "Ημίθεος συμμετοχική", προκειμένου να αποφευχθούν, όπως τονίζει δυσάρεστες εκπλήξεις.

Τους λόγους της πρωτοβουλίας, εξήγησε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena fm και το μέλος της "Ημίθεος συμμετοχική" , Νίκος Χαϊτογλου

"Για να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά, αρχικά θέλω να πω πως ο κ. Καράογλου, ήταν ο εμπνευστής της κίνησης όπου έγινε και ονομάστηκε «Ημίθεος συμμετοχών». Εγώ και ο κ. Υψηλάντης συμμετέχουμε σε αυτή, μαζί με ακόμα 15 άτομα. Δεν είμαστε ούτε μέλη διοίκησης, ούτε κάτι άλλο.

Η «Ημίθεος συμμετοχών» ζήτησε να υπάρξει μία συνάντηση με τη πλευρά του κ. Παπαδόπουλου για να υπάρξει μία ενημέρωση αναφορικά με το ποιες ενέργειες έγιναν για τον φάκελο αδειοδότησης που κατέθεσε η ΠΑΕ. Είναι ένα θέμα που «πόνεσε» τον Ηρακλή και θα πρέπει να είναι ενήμεροι όλοι για το θέμα αυτό, αφού τη συμπλήρωση του φακέλου τη χειρίστηκε αποκλειστικά ο κ. Παπαδόπουλος.

Τα άτομα που αποτελούσαν την επιτροπή με τη γκάφα ολκής που έκαναν στο θέμα Ογιος, εξέθεσαν την Ημίθεος συμμετοχών και γι’ αυτό είχε βγει και εκείνη η ανακοίνωση. Η Ημίθεος αποτελείται από 15 ανθρώπους. Προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε χρήματα, «χτυπάμε» καθημερινή πόρτες για το καλό του Ηρακλή. Είναι προφανές ότι τα λεφτά που θα συγκεντρωθούν θα πάνε στο ποδοσφαιρικό τμήμα και όχι στον Παπαδόπουλο.

Στη Μίκρα έχουν μάθει οι υπάλληλοι να επιβιώνουν σε δύσκολες συνθήκες και έχουν βοηθήσει πολύ την ομάδα. Ετσι και εμείς δεν μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, όμως δεν είμαστε ούτε διοίκηση, ούτε κάτι άλλο. Θα βοηθήσουμε όπως μπορούμε, σε ότι μπορούμε για το καλό του Ηρακλή".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ