ΙΩΝΙΚΟΣ

Νέο φιλικό με τον Αχαρναϊκό

Νέο φιλικό με τον Αχαρναϊκό
INTIME SPORTS

Νέο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας θα δώσει την Τετάρτη (21/8) ο Ιωνικός με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό στο Δημοτικό Στάδιο της Φυλής.

Το τρίτο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας θα δώσει ο Ιωνικός την Τετάρτη στις 18.30 με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό στο Δημοτικό Στάδιο της Φυλής.

Πρόκειται για ένα δυνατό τεστ για τους Νικαιώτες, απέναντι στη νεοφώτιστη στη Football League ομάδα του Μενιδίου που με εντυπωσιακές μεταγραφές όπως του Πάτρικ Ογκουνσότο φιλοδοξεί να κάνει μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Ιωνικού Μάρκος Δήμος προτίθεται να χρησιμοποιήσει και πάλι το σύνολο του ρόστερ, σε δυο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο. Στα μέχρι τώρα φιλικά , ο Ιωνικός ήλθε ισόπαλος 1-1 με τον Πανιώνιο και νίκησε 2-0 τον Περαμαϊκό.

Μετά το ματς με τον Αχαρναϊκο, ακολουθεί το φιλικό με τον Παναυπλιακό στο Ναύπλιο το ερχόμενο Σάββατο και στη συνέχεια τρία ακόμη παιχνίδια στη Νεάπολη.

Στις 28 Αυγούστου με τον Ηρακλή Ψαχνών, στις 4 Σεπτεμβρίου με τον Ατρόμητο σε παιχνίδι πανηγυρικού χαρακτήρα όπου θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση της ομάδας και τέλος στις 9 Σεπτεμβρίου με την Κηφισιά.

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ