ΙΝΤΕΡ

Τοχίρ: "Ο Μέσι στην Ίντερ; Γιατί όχι!"

Τοχίρ: "Ο Μέσι στην Ίντερ; Γιατί όχι!"

Ο Ερίκ Τοχίρ βάλθηκε να... τρελάνει χριστουγενιάτικα τους οπαδούς της Ίντερ, δηλώνοντας πως ο Μέσι είναι εξαιρετική επιλογή για την ομάδα του όταν λήξει το συμβόλαιό του με τη Μπαρτσελόνα! Διαβάστε αναλυτικά.

Το μεγάλο όνειρο του Έρικ Τοχίρ από τότε που έπιασε το τιμόνι της Ίντερ ήταν να καταστήσει τους Μιλανέζους ως ένα από τα 10 μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά κλαμπ στον κόσμο και φαίνεται πως για να το πετύχει αυτό είναι αποφασισμένος να κάνει πράγματα που ουδείς μπορεί να τα φανταστεί: όπως για παράδειγμα να διεκδικήσει τον Λιονέλ Μέσι.

Οι δηλώσεις που παραχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής (φιλοξενούνται μάλιστα και στον επίσημο λογαριασμό της Ίντερ στο Twitter) είναι ενδεικτικές: " Χτίζουμε μία νεαρή και δυναμική ομάδα υπό τις οδηγίες του Ρομπέρτο Μαντσίνι για να ανταγωνιστούμε με τα καλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Είμαστε πρώτοι στη Serie A μετά από 17 αγωνιστικές. Είμαστε μία ομάδα συμπαγής, με μεγάλη διάθεση να πετύχει.

Τοχίρ: "Ο Μέσι στην Ίντερ; Γιατί όχι!"

Η στρατηγική μας είναι ξεκάθαρη, θέλουμε να ξαναφέρουμε την Ίντερ στη θέση που της αξίζει μεταξύ των 10 καλύτερων συλλόγων στον κόσμο. Ο Μέσι στην Ίντερ; Γιατί όχι! Όταν θα λήξει το συμβόλαιό του με τη Μπαρτσελόνα, θα μπορούσε να είναι μία σπουδαία επιλογή".

Υπενθυμίζεται πως ο 28χρονος Αργεντινός άσος έχει συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα μέχρι το 2018, με τον πρώην ισχυρό άνδρα της Ίντερ Μάσιμο Μοράτι να έχει αποκαλύψει πως στο παρελθόν προσπάθησε να πάρει τον Μέσι πληρώνοντας τη ρήτρα που είχε στη Μπαρτσελόνα αλλά με τον παίκτη να μην επιθυμεί την αποχώρηση από το "Camp Nou".

Τα tweets της επίσημης Ίντερ με τις δηλώσεις του Τοχίρ:

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ