ΙΝΤΕΡ

Στο πλευρό της Ίντερ και ο Μουρίνιο

Real Madrid's Portuguese coach Jose Mourinho attends a press conference after a training session at Real Madrid's sport city on March 13, 2012 in Madrid, on the eve their Champions League football match against CSKA Moscow. AFP PHOTO/JAVIER SORIANO. (Photo credit should read JAVIER SORIANO/AFP/Getty Images)
Real Madrid's Portuguese coach Jose Mourinho attends a press conference after a training session at Real Madrid's sport city on March 13, 2012 in Madrid, on the eve their Champions League football match against CSKA Moscow. AFP PHOTO/JAVIER SORIANO. (Photo credit should read JAVIER SORIANO/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Λίγες ώρες πριν τη μάχη της Ίντερ με τη Μαρσέιγ ο Ζοζέ Μουρίνιο τάχτηκε με δηλώσεις στο πλευρό της πρώην ομάδας του. Η συγγνώμη σε... Ζιντάν και η φιλοφρόνησή του προς τη Νάπολι.

"Πιστεύω ότι η Ίντερ είναι καλύτερη ομάδα από τη Μαρσέιγ αλλά από την άλλη το 1-0 είναι ένα δύσκολο αποτέλεσμα για να ανατρέψεις", τόνισε ο Πορτογάλος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε (πριν από το Ρεάλ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας που θα γίνει Τετάρτη), και συνέχισε:

"Θα παρακολουθήσω από την τηλεόραση το παιχνίδι της Ίντερ και θα είμαι με τους δικούς μου. Με όλο το σεβασμό που έχω για τους Ντεσάμπ και Ζιντάν..."

Πέρα όμως από το ματς των " νερατζούρι ", ο τεχνικός της Ρεάλ αναφέρθηκε και στο ματς μίας άλλης πρώην ομάδας του, της Τσέλσι, η οποία θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη τη Νάπολι στο "Στάμφορντ Μπριτζ".

"Η Τσέλσι ηττήθηκε 3-1 αλλά μπορεί να το γυρίσει επειδή είναι δυνατή στην έδρα της και προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες. Η Νάπολι είναι όμως μία ομάδα που μου αρέσει πολύ.

Πετυχαίνει πολλά γκολ και μπορεί να σκοράρει στο Στάμφορντ Μπριτζ".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ