ΙΝΤΕΡ

Πάει για τρελό "μπαμ" με Ντε Ρόσι!

Πάει για τρελό "μπαμ" με Ντε Ρόσι!

Η Ίντερ εμφανίζεται διατεθειμένη να προσφέρει 20.000.000 ευρώ και τον Τιάγκο Μότα για τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι, με τα ιταλικά ΜΜΕ να εκτιμούν ότι αν κατατεθεί αυτή η πρόταση, δύσκολα θα την απορρίψει η νέα διοίκηση των "τζαλορόσι".

"Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι είναι ο νούμερα ένας στόχος για τη μεσαία γραμμή της Ίντερ, με την απόκτησή του να είναι δύσκολη αλλά όχι και ακατόρθωτη", αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η ιστοσελίδα "Sportmediaset.it", και προσθέτει:

"Ο παίκτης άρεσε ανέκαθεν στον Μάσιμο Μοράτι, ο οποίος είναι έτοιμος να βάλει πάνω στο τραπέζι τον Τιάγκο Μότα καθώς και 20 εκατομμύρια ευρώ για να φέρει στο Μιλάνο το Νο 16 των τζαλορόσι.

Για τη νέα διοίκηση της Ρόμα αυτή θα είναι μία πρόταση που δύσκολα θα αρνηθεί, με την Ίντερ να ενδέχεται να βελτιώσει την πρόταση βάζοντας μέσα στη συμφωνία και τον Βιβιάνο.

Τον γκολκίπερ που αυτή τη στιγμή είναι συνιδιοκτησία της Ίντερ και της Μπολόνια και ο οποίος θα έλυνε το πρόβλημα της Ρόμα κάτω από την εστία".

Εδώ φυσικά θα πρέπει να σημειωθεί ότι μία ενδεχόμενη πώληση του Ντε Ρόσι θα προκαλέσει... εξέγερση στους οπαδούς της Ρόμα, με τον 27χρονο διεθνή Ιταλό μέσο να προορίζεται για τον νέο καπιτάνο των "λύκων" μετά την αποχώρηση του Φραντσέσκο Τότι.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ