ΙΝΤΕΡ

Όταν ο Ρονάλντο άρχισε να "γαζώνει" με την Ίντερ!

Όταν ο Ρονάλντο άρχισε να "γαζώνει" με την Ίντερ!

Σαν σήμερα πριν 19 χρόνια, ο Ρονάλντο πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Ίντερ και οι νερατζούρι δεν μπορούσαν να μην το μνημονεύσουν στον λογαριασμό του στο twitter.

Πρόκειται αναμφίβολα για έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν ποτέ την βαριά φανέλα της μεγάλης Ίντερ. Όταν ο Μάσιμο Μοράτι αποφάσισε να φέρει τον Ρονάλντο από την Μπαρτσελόνα, γνώριζε ότι αποκτούσε έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορούσε να αλλάξει επίπεδο τους "νερατζούρι".

Σαν σήμερα πριν 19 χρόνια (14/9/1997), το Φαινόμενο πετύχαινε το πρώτο του γκολ με την ομάδα του Μιλάνου, που πραγματικά τον λάτρεψαν τα πέντε χρόνια που έπαιξε για λογαριασμό της. Από το 1997 μέχρι το 2002, ο Βραζιλιάνος προσέφερε στιγμές μαγείας, κατακτώντας και το Κύπελλο UEFA το 1998.

Δεν κατέκτησε το πρωτάθλημα μαζί της στα ποιοτικότερα χρόνια του Καμπιονάτο, παρ' όλα αυτά πέτυχε 58 γκολ στην Serie A και ορισμένα εξ αυτών ήταν απίστευτης ομορφιάς. Ο 40χρονος είναι μια από τις εμβληματικότερες ποδοσφαιρικές φιγούρες που έπαιξαν για το "Φίδι του Μιλάνου".

Η Ίντερ μέσω του λογαριασμού της στο twitter, θυμήθηκε το πρώτο γκολ του Ρονάλντο και έκανε σχετική ανάρτηση, φέρνοντας αναμνήσεις του παρελθόντος στα εκατομμύρια των φίλων της.



TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ