ΙΝΤΕΡ

Oι 4 παίκτες του Μουρίνιο που θέλει η Ιντερ

Oι 4 παίκτες του Μουρίνιο που θέλει η Ιντερ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Corriere dello Sport", η Ίντερ έχει στο στόχαστρο τέσσερις ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Δείτε τους "εκλεκτούς" του Στέφανο Πιόλι.

Ακόμα μία χρονιά για την Ίντερ δείχνει χαμένη, μόλις απ' τα μέσα Νοεμβρίου. Το κάκιστο ξεκίνημα στη σεζόν είχε ως αποτέλεσμα ο Φρανκ ντε Μπουρ να αποτελέσει παρελθόν απ' την τεχνική ηγεσία των "νερατζούρι", με τον Στέφανο Πιόλι να τον διαδέχεται στον πάγκο.

Μάλιστα, οι διοικούντες τον ιταλικό σύλλογο πρόκειται να "προικίσουν" τον Ιταλό προπονητή κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, αν λάβουμε υπόψιν το δημοσίευμα της "Corriere dello Sport".

Η ιταλική εφημερίδα αναφέρει πως οι Μέμφις Ντεπάι, Κρις Σμόλινγκ, Ντάλεϊ Μπλιντ και Ματέο Νταρμιάν βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ίντερ, με τους ανθρώπους της ομάδας να επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρούν με τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Οι τέσσερις προαναφερθέντες δεν βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος δεν θα ήταν αρνητικός σε μία ενδεχόμενη πώλησή τους. Πιο εύκολες περιπτώσεις φαντάζουν αυτές των Ντεπάι και Νταρμιάν, έστω και με τη μορφή δανεισμού, ενώ για τους Μπλιντ και Σμόλινγκ θα πρέπει να καταβληθεί μεγαλύτερη προσπάθεια για να πειστούν να μετακομίσουν στο Μιλάνο.

Θυμίζουμε πως η Ίντερ βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς, ύστερα από 12 αγωνιστικές, με συνέπεια ο πιο εφικτός στόχος να είναι η είσοδος στην πρώτη τετράδα. Όμως, για να συμβεί αυτό θα πρέπει, δίχως αμφιβολία, να υπάρχουν προσθήκες κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Oι 4 παίκτες του Μουρίνιο που θέλει η Ιντερ
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ