ΙΝΤΕΡ

Ο Σπαλέτι υπογράφει νέο συμβόλαιο με την Ίντερ

Inter Milan coach Luciano Spalletti shouts instructions during an Italian Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, April 4, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan coach Luciano Spalletti shouts instructions during an Italian Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, April 4, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ίντερ μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Η Ίντερ κατάφερε, έστω και την τελευταία αγωνιστική, να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League χάρη στη νίκη με 3-2 επί της Λάτσιο στο "Ολίμπικο" της Ρώμης. Οι "νερατζούρι" επιστρέφουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ύστερα από έξι σεζόν, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να είναι ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας.

Γι' αυτό το λόγο, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, οι διοικούντες την ιταλική ομάδα αναμένεται άμεσα να του ανανέωσουν το συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021, καθώς έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι απ' το έργο του. Το υπάρχον συμβόλαιο ολοκληρωνόταν το επόμενο καλοκαίρι, αλλά όπως φαίνεται οι άνθρωποι της Ίντερ θέλουν να "χτίσουν" τη νέα ομάδα γύρω του.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ