ΙΝΤΕΡ

Νέο συμβόλαιο σε Σανέτι

Νέο συμβόλαιο σε Σανέτι

Ο Χαβιέρ Σανέτι ανανέωσε τη συνεργασία του με την Ίντερ μέχρι το 2014, κάτι που σημαίνει πως θα συμπληρώσει 19 συνεχή χρόνια παρουσίας με τη φανέλα των "νερατζούρι". Τι δήλωσε ο Αργεντίνος.

Η σημαία της Ίντερ θα συνεχίζει να κυματίζει για έναν ακόμα χρόνο στο ιστό της, με τους Μιλανέζους να ανακοινώνουν επίσημα την επέκταση του συμβολαίου του Χαβιέρ Σανέτι μέχρι το καλοκαίρι του 2014.

"Καταρχήν, θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της Ίντερ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Μιλήσαμε αρκετά για τον τραυματισμό μου και αποφασίσαμε να μείνουμε για έναν ακόμα χρόνο μαζί.

Έδειξαν μία ακόμα φορά ότι πιστεύουν σε μένα και στο πάθος μου για την Ίντερ", τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ίντερ ο 39χρονος Αργεντίνος άσος, και πρόσθεσε:

"Εύχομαι να μπορέσω να ξεπληρώσω στον αγωνιστικό χώρο αυτή την αγάπη και εκτίμηση προς το πρόσωπό μου. Ευχαριστώ τους πολλούς οπαδούς που αυτές τις εβδομάδες με έκαναν να αισθανθώ την αγάπη τους.

Το ίδιο έκαναν και με την ομάδα, δείχνοντας από τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας ότι θέλουν να είναι κοντά μας την ερχόμενη σεζόν.

Θα κάνω τα πάντα για να αποθεραπευτώ πλήρως και να θέσω τον εαυτό μου στη διάθεση του προπονητή και των συμπαικτών μου".

Να σημειωθεί ότι ο Σανέτι είχε τραυματιστεί σοβαρά στο ματς πρωταθλήματος με την Παλέρμο λίγο πριν το φινάλε της σεζόν (ρήξη χιαστών), γεγονός που αναμένεται να τον αφήσει εκτός γηπέδων μέχρι τον ερχόμενο Νοέμβριο.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ