ΙΝΤΕΡ

Μοράτι: "Σνάιντερ, απάντησε σήμερα στη Γαλατά"

Μοράτι: "Σνάιντερ, απάντησε σήμερα στη Γαλατά"

Τελεσίγραφο στον Γουέσλι Σνάιντερ για να απαντήσει στη Γαλατάσαραϊ εντός της ημέρας έστειλε ο Μάσιμο Μορατι. "Κατά 95% θα δεχτεί την πρότασή μας", δήλωσε ο αντιπρόεδρος του τουρκικού συλλόγου.

Το πολύκροτο σίριαλ με τη μετακίνηση ή η του Γουέσλι Σνάιντερ από την Ίντερ στη Γαλατάσαραϊ φαίνεται να ολοκληρώνεται τη Δευτέρα, με τις ενδειξεις να συνηγορούν στο γεγονός πως ο Ολλανδός διεθνής άσος θα αφήσει τελικά τους "νερατζούρι" και θα συνεχίσει την καριέρα του στο τουρκικό πρωτάθλημα.

"Θα ήταν σοβαρή συμπεριφορά από πλευράς Σνάιντερ αν έπαιρνε μία απόφαση μέχρι απόψε το βράδυ, έχει δίκαιο ο αντιπρόεδρος της Γαλατάσαραϊ που περιμένει μία απάντηση.

Μοράτι: "Σνάιντερ, απάντησε σήμερα στη Γαλατά"

Ο αντικαταστάτης του; Θα αξιολογήσουμε τις περιπτώσεις", δήλωσε πριν από λίγο ο Μάσιμο Μοράτι, με το ρεπορτάζ από την Ιταλία να αναφέρει πως ο διάδοχος του Σνάιντερ θα είναι ο Εσεκιέλ Σκελότο από την Αταλάντα.

Την ίδια ώρα στο στρατόπεδο της Γαλατά υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για την αίσια έκβαση της υπόθεσης Σνάιντερ, με τον αντιπρόεδρο Ρεφίκ Αρκάν να υποστηρίζει:

"Για τη μεταγραφή του Σνάιντερ θα έχουμε εξελίξεις αυτό το βράδυ. Θέλουμε μία απάντηση εντός της ημέρας, δεν έχουμε άλλο χρόνο για να περιμένουμε.

Μοράτι: "Σνάιντερ, απάντησε σήμερα στη Γαλατά"

Δεν βλέπω να υπάρχουν προβλήματα, ο Σνάιντερ έχει δεχτεί τους βασικούς όρους της πρότασή μας και θέλει να παίξει σε εμάς, μιλάει απλά με την οικογένειά του για να αναλύσει την κατάσταση.

Αυτό το βράδυ θα έχουμε την απάντησή του αλλά κατά τη γνώμη κατά 95% θα αποδεχτεί. Περιμένουμε να έχουμε θετική απάντηση".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ