ΙΝΤΕΡ

Μήτρογλου και Ροντόν στο στόχαστρο της Ίντερ

Μήτρογλου και Ροντόν στο στόχαστρο της Ίντερ

Ο Κώστας Μήτρογλου φιγουράρει στο πρωτοσέλιδο της "Gazzetta dello Sport", με το ιταλικό μέσο να τονίζει πως μαζί με τον Ροντόν είναι οι δύο παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρο του νέου ιδιοκτήτη της Ίντερ, Έρικ Τοχίρ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Το όνομα του Κώστα Μήτρογλου όχι μόνο έχει μπει εδώ και λίγο καιρό στη λίστα των παικτών που ενδιαφέρουν την Ίντερ, αλλά σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα ο ιταλικός σύλλογος έστειλε άνθρωπο της εμπιστοσύνης του στο "Καραϊσκάκης" την περασμένη Παρασκευή για να τον δει από κοντά στο Ελλάδα-Ρουμανία.

Το γεγονός μάλιστα πως ο Έλληνας στράικερ επιβεβαίωσε την δαιμονιώδη φόρμα του και πέτυχε δύο γκολ, βάζοντας υποθήκη για πρόκριση της Εθνικής στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας, φαίνεται πως τον εκτόξευσε στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των "νερατζούρι".

Όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η "Gazzetta dello Sport", ο Έρικ Τοχίρ ετοιμάζεται για τις πρώτες του κινήσεις για την μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου (πλησιάζει ο Ιανουάριος άλλωστε) και μέσα σε αυτές εντάσσεται και ο Κώστας Μήτρογλου.

Η φωτογραφία του Κώστα Μήτρογλου και η αποκάλυψη ότι μαζί με τον Ροντόν βρίσκονται στο στόχαστρο του νέου ιδιοκτήτη της Ίντερ, Έρικ Τοχίρ, βρίσκεται στο σημερινό πρωτοσέλιδο της "Gazzetta dello Sport"

"Σύντομα μεταγραφές από τον νέο ιδιοκτήτη. Στο στόχαστρο Μήτρογλου (Ολυμπιακός) και Ροντόν (Ρουμπίν Καζάν)", αναφέρει το σημερινό πρωτοσέλιδο της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία αθλητικής εφημερίδας της Ιταλίας, όπου απέναντι από τη φωτογραφία του Τοχίρ υπάρχουν αυτές των Μήτρογλου (σε πρώτο πλάνο να πανηγυρίζει με την Εθνική Ελλάδας) και Ροντόν.

Η ηλεκτρονική έκδοση της "Gazzetta dello Sport" παίρνει μάλιστα την... ασίστ και αποκαλύπει πως επίκειται συμβούλιο κορυφής στην Ίντερ με επίκεντρο τα μεταγραφικά και ειδικότερα το θέμα της απόκτησης επιθετικού για τον Ιανουάριο.

Μήτρογλου και Ροντόν στο στόχαστρο της Ίντερ

"Τρίτη ή Τετάρτη θα συναντηθούν οι Έρικ Τοχίρ, Βάλτερ Ματσάρι, Μάρκο Μπράνκα και Πιέρο Αουζίλιο για να θέσουν επί τάπητος τα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας", αναφέρει η ιστοσελίδα, η οποία ξεκαθαρίζει πως οι όποιες κινήσεις για την ενίσχυση της επίθεσης θα είναι άμεσα συνδεδεμένες με την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο Ντιέγκο Μιλίτο, ο οποίος επέστρεψε μεν στη δράση αλλά ύστερα από έναν πολύμηνο τραυματισμό.

Υπενθυμίζεται πως ενδιαφέρον για τον 25χρονο στράικερ έχουν δείξει και άλλες δύο παραδοσιακές δυνάμεις της Serie A, Ρόμα και Λάτσιο, ενώ από εκεί πέρα Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Ντόρτμουντ αποτελούν την "αφρόκρεμα" των ευρωπαϊκών συλλόγων που τον έχουν βάλει στο μάτι.

Μήτρογλου και Ροντόν στο στόχαστρο της Ίντερ

Η φωτογραφία πάντως του Κώστα Μήτρογλου βρίσκεται και στην ιστοσελίδα της "Sportmediaset", η οποιά στο κεντρικό της θέμα το πρωί της Δευτέρας κάνει λόγο για το ενδιαφέρον της Ίντερ για τον "πιστολέρο" όπως επίσης και για την προσπάθεια της Ρόμα να πάρει δανεικό από την Παρί τον Χαβιέρ Παστόρε τον Ιανουάριο αλλά και το φλερτ της Νάπολι με τον Λούκα Αντονέλι της Τζένοα.

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα του ξένου αθλητικού τύπου.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ